• 瀏覽: 15,643
  • 回覆: 90
此號已註銷

引用:
原帖由 樓上貴重的OL 於 2021-11-2 02:20 AM 發表

有感情不代表心裏有她,你想多了。又不是冷血動物相處那麼久怎麼可能沒有感情,可以沒有愛但不一定沒有感情
謝謝🙏或者係我唸太多。早抖

咁你都同前夫有感情啦,感情嘅意義可以好宏觀嘅。不過你今日諗多左,明天,又或是下年,你心裡面一樣會諗多,總有一條刺,你唔拔走自己心中嘅刺,你同你現任恐怕難以走落去。

引用:
原帖由 soule 於 2021-11-2 01:51 AM 發表
我問我男朋友
我:你還愛她嗎?(前妻)
男:畢竟這麼多年感情肯定是還有的
我:既然你對她還有感情為何要跟我一起.我不要與別的女人分享愛
我:如果是這樣,那麼請你回到她身邊,我要一個完整的愛人
他:說我斷章取義
我覺得離婚了就是感情結束了,我雖然跟我前夫也有孩子,我也不會跟他成為仇人,但是他只是我孩子的爸爸。我們僅此而已,不存在多少年來定義這個感情的事情.愛過只是過去式。而不是我現在愛著這個男人還對 ...
女人跟男人思維不一樣, 佢最on9 係話比知對前妻仲有感情, 簡直係傻人

執著成咁,煩惱自尋

咁你想點?

完全無感情等同於人渣
你中意人渣?

如果你男朋友唔係低能,就係想激死你

男人..................
你的感情,為甚麼總是拖泥帶水.................?
皆因, 狠不了心, 絕不了情..............

我:你還愛她嗎?(前妻)
男:畢竟這麼多年感情肯定是還有的

感情同愛係有分別
係唔係要釐清左呢樣野先

煩惱自尋,問嚟托咩,
有種女人就係鍾意無事生非,唉.....

吾答愛不愛,而說感情。明顯避開問題。應該有啲野🤣

引用:
原帖由 wongwaipo 於 2021-11-2 01:08 PM 發表
吾答愛不愛,而說感情。明顯避開問題。應該有啲野🤣
有嘢無野我就知道.但係如果一個人將愛分成兩份我肯定接受唔到

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-11-2 11:12 AM 發表
煩惱自尋,問嚟托咩,
有種女人就係鍾意無事生非,唉.....
當一個人迷惑的時候也需要聽聽外界的聲音
跟無事生非半毛錢關係都無

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]