• 瀏覽: 7,754
  • 回覆: 49

想知樓主咩cup先會咁樣比人話

我都唔明啲女人,做嘢就做嘢啦,成日搞埋啲八婆嘢 

正常呀
如果我冇做過無端端因為同男上司有肉體勾搭而調去隔離部門做人地上司,人地都會噪
理得你係咪做死人葬禮

好明白!
因為我都有些類似經歷🤦‍♀️

個女人唔講自己幾多歲又關樓主乜事,睇到呢度已唔想再睇

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-4-7 02:46 PM 發表
想知樓主咩cup先會咁樣比人話
唔洗知,個胸好正常唔係飛機場囉

引用:
原帖由 jeychow 於 2021-4-7 05:17 PM 發表
個女人唔講自己幾多歲又關樓主乜事,睇到呢度已唔想再睇
個個都有問過,因為個陣佢成日係度高音扮可愛

引用:
原帖由 lovebin33 於 2021-4-7 03:48 PM 發表
正常呀
如果我冇做過無端端因為同男上司有肉體勾搭而調去隔離部門做人地上司,人地都會噪
理得你係咪做死人葬禮
你講佢定我呀
我係因為升職就調去隔離,因為要去隔離先升到職
但呢度冇人想同佢老公有肉體勾搭
日日著到乞衣咁真心

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2021-4-7 02:55 PM 發表
我地都好想,但你明唔明,個八婆係咁係度搞搞震
唱完我地個邊啲同事又開始搞我
因為我地冇人埋佢堆,係咁周圍唱我地個邊男女同事(女仔一入黎做係長期跟男同事學野),唱完又到我同另一個同事好爛賭
大佬點頂呀,A果邊個女仔比佢唱到街知巷聞,但人地冇做過,其實冇上去投訴算係咁,但係咁搞我地你明唔明

雖然我未睇晒, 但有D上級chur人係真的

引用:
原帖由 明日上班的小劉 於 2021-4-7 07:49 PM 發表
雖然我未睇晒, 但有D上級chur人係真的
我地個度工作風氣好好,係佢調過黎後暴跌,我地日日有怨氣..點搞。

引用:
原帖由 凝在心 於 2021-4-7 01:22 PM 發表
希望你地睇得明,如果唔明可以講邊段我解釋返。
本人做貨運倉,女仔,廿幾歲(利申已婚)
我公司呢一part分左3個部門(A/B/C),
同事大部分都係廿幾歲。
先講個女人,佢一直唔肯講佢幾歲,但我地圍內都估佢係四十幾,佢由隔離貨運公司過黎做(17年開始),係其他部門(不是ABC),但佢係其他部門得罪左掃把,本身交左辭職信,比A部門既好心同事比佢既扮可憐呃到,向A部門掃把提議調佢去A,結果就出事,年中 ...
搵十幾個南亞朋友照顧佢,最好印度籍,佢次次玩得滿足就唔會煩你地。

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2021-4-7 02:55 PM 發表
男女都有,重點係個人的本質

人哋幾多歲又關你咩事呢?
就算人哋50歲但溝到個27歲仲結埋婚係佢本事!你寫咁多似係葡萄人哋!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]