• 瀏覽: 5,270
  • 回覆: 53
😻打野戰😻

引用:
原帖由 茶粿 於 2021-4-14 06:32 AM 發表
其實同她相識一段日子,做朋友一段日子,覺得幾啱幾夾幾投契咪自自然然走埋一齊。不過拍拖之後,大家相處同做朋友時無咩分別,佢話咁樣唔似情侶拍拖,叫我諗下有咩新意。

講真做朋友時大家去過港九新界離島吃喝玩樂,現在又不能旅行,真係諗唔到有咩新鮮嘢可以做。

大家有無咩好idea?
平時佢做開前面果個 你咪比佢做返次後面果個囉

易服!

引用:
原帖由 茶粿 於 2021-4-14 06:32 AM 發表
其實同她相識一段日子,做朋友一段日子,覺得幾啱幾夾幾投契咪自自然然走埋一齊。不過拍拖之後,大家相處同做朋友時無咩分別,佢話咁樣唔似情侶拍拖,叫我諗下有咩新意。

講真做朋友時大家去過港九新界離島吃喝玩樂,現在又不能旅行,真係諗唔到有咩新鮮嘢可以做。

大家有無咩好idea?
而家興STAYCATION, 一個月去一次唔同酒店 咁都可以KEEP到幾年

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2021-4-14 07:43 AM 發表
😻打野戰😻
又新意,同朋友一定唔做嘅事🤣

引用:

大家有無咩好idea?
試吓裝兩個橙喺心口,再著條迷你裙、高跟鞋,同佢行街啦!

引用:
原帖由 茶粿 於 2021-4-14 10:59 AM 發表

做朋友時都造佐,咁點算。
打war  game啦咁

2條基佬繁忙時間在地鐵內擁吻!

引用:
原帖由 茶粿 於 2021-4-14 10:59 AM 發表

做朋友時都造佐,咁點算。
咩都做曬都仲叫朋友……
咁叫左做男女朋友有咩唔同在?🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]