• 瀏覽: 22,431
  • 回覆: 74
https://m.youtube.com/watch?v=MOlRnn85Bnc

清晰視頻:

俄軍一位戰士從後摸進一處烏軍陣地
喝令兩名烏軍繳械
但兩人都嚇壞了或者意想不到後面來了敵人,還抱著槍喊“自己人”
這名戰士果斷殺了兩人

咁嘅情況下,迫不得已都要開槍,
若突如其來嘅反抗,死嘅係自己。

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2023-1-12 22:15 發表
咁嘅情況下,迫不得已都要開槍,
若突如其來嘅反抗,死嘅係自己。
睇片烏雞毫無戰鬥意志,死路一條。

納粹偽軍抵死

掟個核彈咪算囉!
仲咩要慢慢折磨班納粹西喲其子啫!
太無理了!
軍人無罪架,有罪係班選民呀!平民先係民主政府既禍手呀!
用核彈速戰速決北約咪好囉,唔好慢慢玩咁殘忍啦!
重後突擊一槍擊斃咪算囉!仲慢慢講道理,比晒心理準備佢地受死!
太仁慈了,你既仁慈建立左係人地痛苦之上了!

引用:
但兩人都嚇壞了或者意想不到後面來了敵人,還抱著槍喊“自己人”
   佢D以為後面來既系自己人. 所以冇開槍, 亦冇投降.

單兵掩體打陣地戰原始之極,烏軍真是炮灰,還不如中國抗日遊擊隊,有什麼好守的白癡。

中國抗日時多數夜間偷襲,白天多數藏身休息,看來還是中國人有智慧。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2023-1-13 13:20 發表

人地明明已經投降了
投降仲揸住枝槍唔肯放手!😪

引用:
原帖由 caorenjie 於 2023-1-13 20:19 發表

人地槍口已經朝上了
沒當過兵的人沒有發言權
俄兵就係上面,烏兵揸住槍將槍口向上唔放手,抵被射殺!

引用:
原帖由 sng850 於 2023-1-13 20:27 發表

俄兵就係上面,烏兵揸住槍將槍口向上唔放手,抵被射殺!
台灣人唔識何謂「棄械投降」?

引用:
原帖由 sng850 於 2023-1-13 20:30 發表

台灣人唔識何謂「棄械投降」?
22K智商果然全球第一,名不虛傳!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]