• 瀏覽: 8,700
  • 回覆: 43
有咩情況下可以贏? 真係唸唔到.
除非你一支飛彈可以摧毀一整個國家.
就算極端到咁, 當你真係贏到, 地球都已經唔住得人, 包括你自己.

按閣下的說法,是否幾十個同學一起欺負你,你就該默不作聲?像小日本女生愛拍下欺凌對像祼照再迫其接客才是你的生存之道?

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2022-5-17 17:20 發表
就算極端到咁, 當你真係贏到, 地球都已經唔住得人, 包括你自己.
除非你一支飛彈可以摧毀一整個國家.<<<你講出重點

可以參考抗美援朝戰爭,當年中共加北韓兩個打十六個國家組成的聯合國軍。

引用:
唔一定要贏, 唔輸就得, 因為可以不求人.

呢幾十個國家因為要求人, 所以贏唔到.

只要你夠大隻,然後打死1-2條廢柴,其他果d pk 就會怕死自動收皮。

引用:
所以俄羅斯向香港人學習,大搞攬炒,燃料、食物價格飛漲。

難仔群嶇時代要結速!大佬己破產冇公信力,何得何能領導蝦蝦霸霸!新大佬巳經出現,跟吾跟睇你造化

老尾閪謊煉獄邪惡鬼蟈到處打砸搶燒別國, 今天碰着俄佬, 俄佬要打L殘班七頭, 替天行道🤭🤪🤣😄

所以你認同八國聯軍

引用:
原帖由 type100q 於 2022-5-18 09:12 發表
所以你認同八國聯軍
人地跪左係度啦,睇唔到咩

引用:
龜縮最正確!

葉問打十個係乜嘢心態就係乜嘢心態。

你同時被幾十個國家欺凌 你會是什心態? 俄倒後就會同時被幾十個國家欺凌中國 樓主單向思維真幼稚

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]