• 瀏覽: 5,854
  • 回覆: 35
https://youtu.be/HdGUdKuy9Nk

看來,要黎的終於要黎,係中國的領土,始終,中國都會回收

可能
台灣同胞買多些糧食及被鋪,匿防空洞,大陸要捉的係菜菜子那一百,同其他人無關!進入香討影片區

在台那些看奸,呢鋪腳震了,甚麼杜9,燒藥丸,生抽黃,可能被判社服令都驚,要著草過台灣被輪姦,以後要做g養唔識手足一世的蠢豬,呢鋪有排震囉!

最新消息 俄美斷交。暫時未有相關新聞公布

臺灣人真係無腦,仲支持無能務虛貪腐啲政府。選舉結果,充分詮釋咗民意係可以操控。若大陸武統都係臺灣民意申請啲結果。

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-16 09:53 AM 發表
最新消息 俄美斷交。暫時未有相關新聞公布
平時都唔覺美俄有交往,美國不嬲玩圍堵及制裁俄羅斯!

所以斷唔斷交的分別不明顯

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2021-4-16 09:55 AM 發表
臺灣人真係無腦,仲支持無能務虛貪腐啲政府。選舉結果,充分詮釋咗民意係可以操控。若大陸武統都係臺灣民意申請啲結果。
民進黨的民主壓制到台灣言論離晒大譜,只准流出支持民進黨的聲音,所有反對的幾乎被壓制下來!

所以,當大陸解放台灣,會有極多台民支持!

如果你相信這些短片的標題………………………………………………………………………………,那麼你應該很少看youtube 和bili,多看一點吧,慢慢你就會懂。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-16 11:10 AM 發表
下星期老英航母戰鬥群到位🙈🙈🙈🙈再下一個星期法、澳洲航母戰鬥群也到🙈🙈🙈🙉印軍艦隊有異動!!

世界大戦?
英國航母戰鬥群?英國有咁多軍艦組得成航母戰鬥群咩?航母有戰機咩?
澳洲有航母咩?

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-4-16 11:20 AM 發表
如果你相信這些短片的標題………………………………………………………………………………,那麼你應該很少看youtube 和bili,多看一點吧,慢慢你就會懂。
面對現實把啦,菜菜子而家頻頻練習防斬首行動啦

拜登又發癲制裁俄羅斯。拜登將火燒起來。歐洲完全被控制。俄羅斯一打就肯定打烏克蘭

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-16 04:18 PM 發表
拜登又發癲制裁俄羅斯。拜登將火燒起來。歐洲完全被控制。俄羅斯一打就肯定打烏克蘭
其實北約早就不是俄羅斯對手,所以德國好精,不斷催促美國移走那些美國部署的b61-12,一堆招惹俄羅斯核攻擊的磁石

幸好波蘭條儍仔肯同佢接收

所以今次如真打起上黎,歐洲超多國家被滅亡

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-16 06:18 PM 發表
暑假前動武~堅料!
小核武已運到基地
暑假前動武, 台灣學生咪好開心, 唔洗考試啦, 老師都著草啦!

@cwilson1

解放軍開始防核武器登陸演習

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]