• 瀏覽: 6,903
  • 回覆: 41
+3
明落你日本面喎!

日本敢開槍,中國就開炮,死倭寇,夠膽搶中國領土?未死過?

https://youtu.be/lD-nDdULATw進入香討影片區

而家中國表現,令國民振奮,美國唔係釣魚臺的擁有者就同日本夾埋私相授受,
好似日本殺了中國以至亞洲5,6千萬人,美國又私下決定日本唔洗賠般!
是離晒大譜!

美國這些決定全是非法的,所以日本想搶佔釣魚臺亦是非法,中國轟日本這佔領匪徒
,合情合理!

中國「極度寸爆」,許多中國人都喜歡。

呢個世界拳頭話事。快d登島建基地。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-26 12:08 PM 發表
中國「極度寸爆」,許多中國人都喜歡。
日本人殘殺中國人3500萬人這筆血債,仲未揾佢算賬,中國人忍讓太多了!

而家日本避談自己罪孽,仲想搶奪中國土地?

佢自已稱下自己斤両未?打鑊死日本仔,好合情合理

可惜076艦未完成,否則可拉一隊艦隊在那裡駐紮,再做大個島,興建基地,睇日本點死!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-26 12:18 PM 發表
可惜076艦未完成,否則可拉一隊艦隊在那裡駐紮,再做大個島,興建基地,睇日本點死!
慢慢來

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-2-26 12:26 PM 發表

慢慢來
估076要3年後,應是2023年尾才可現身。。。

唯有等啦!

當所有預計嘅海軍艦艇全部服役。 就係收回台灣及釣魚臺之時。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-26 12:29 PM 發表

估076要3年後,應是2023年尾才可現身。。。

唯有等啦!
076 下水後仍需要一段時間方能形成戰鬥力

日狗太可惡啦,屎可沖不可辱,快打殘曰笨,堅決不去曰笨享受

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-2-26 12:52 PM 發表
日狗太可惡啦,屎可沖不可辱,快打殘曰笨,堅決不去曰笨享受
係咪你黎架?突然反日

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-2-26 12:34 PM 發表

076 下水後仍需要一段時間方能形成戰鬥力
076配大殺器無人戰機,預警機,導彈,雷射炮。。是除航母之外的最佳作戰指揮中心,拉一隊艦隊及潛艇駐守,唔洗動用航母咁大陣仗,是最佳選擇

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-26 01:00 PM 發表

076配大殺器無人戰機,預警機,導彈,雷射炮。。是除航母之外的最佳作戰指揮中心,拉一隊艦隊及潛艇駐守,唔洗動用航母咁大陣仗,是最佳選擇
076 配備導彈?

防空導彈炸?

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2021-2-26 01:04 PM 發表

076 配備導彈?

防空導彈炸?
076怎會冇導彈?

單係075都配備48個導彈發射箱,及紅旗10型防空導彈!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]