• 瀏覽: 3,631
  • 回覆: 58
邊個參與 只要一支核彈送比佢,對方呢世都唔敢再攪中國

使理全世界制裁

不玩核同歸於盡
等美國犯眾憎
美國發動阿富汗中東戰爭
上合組織炸平美國恐怖分子
穆斯林解放巴勒斯坦
美帝崩潰一帶一路成真

引用:
原帖由 imad 於 2021-2-22 05:16 PM 發表

使理全世界制裁
中國必須要擁有對等美俄的核彈數量,如果中國有5000枚到10000枚,八國聯軍都不敢來

引用:
原帖由 風鬥士31 於 2021-2-22 06:18 PM 發表

中國必須要擁有對等美俄的核彈數量,如果中國有5000枚到10000枚,八國聯軍都不敢來
唔駛有對等份量既核彈。 有"足夠"既核力量和超強的常規武器。 要搞事份子知道, 想用常規力量搞中國都唔會有運行。 再要活起核報復的風險中。

引用:
原帖由 imad 於 2021-2-22 05:16 PM 發表

使理全世界制裁
人哋都有核彈招呼中國呢~

引用:
原帖由 Iri 於 2021-2-22 05:21 PM 發表
不玩核同歸於盡
等美國犯眾憎
美國發動阿富汗中東戰爭
上合組織炸平美國恐怖分子
穆斯林解放巴勒斯坦
美帝崩潰一帶一路成真
老尾班契弟歐洲一定幫拖打中東 ,就算 犯眾憎呢刻都未敢背叛佢

如果中國有200粒洲際核武。
應該點樣攻擊先滅到8個國家?
實際講講每粒打邊度。

一個倫敦要射幾多粒先100%移為平地?

大陸咁多高官親屬住喺外國點會打核戰

引用:
原帖由 風鬥士31 於 2021-2-22 06:18 PM 發表

其實數量冇意義,核滅美國 或 中國幾十 至 一百支就夠

如果求其射1-2支核彈死十零萬人 ,邊個仆街夠膽再跟美國圍阿爺

引用:
原帖由 wai177 於 2021-2-22 11:27 PM 發表
如果中國有200粒洲際核武。
應該點樣攻擊先滅到8個國家?
實際講講每粒打邊度。

一個倫敦要射幾多粒先100%移為平地?
日本只是一個地方中2支 就投降

你試下射一支落倫敦 包佢攞英女皇條白色底褲投降

引用:
原帖由 蟈雜大大 於 2021-2-22 11:45 PM 發表
大陸咁多高官親屬住喺外國點會打核戰
打仗有撤僑行動 你唔走 sorry 唔好意思 為國捐軀囉

引用:
原帖由 imad 於 2021-2-23 02:25 AM 發表

其實數量冇意義,核滅美國 或 中國幾十 至 一百支就夠

如果求其射1-2支核彈死十零萬人 ,邊個仆街夠膽再跟美國圍阿爺
要考慮到美國的攔截率,中國至少要5000枚以上核武才能達到互相毀滅保証,如果俄羅斯只剩下三百枚給北約的震攝力就會減弱,扣掉美國的飛彈防禦系統,300枚能夠打穿的有幾枚?

打得核戰預左全球反皮,打黎做乜

如果講到明當國家受到嚴重攻擊便不排除用核武,亦不限於對付入侵軍隊,便無人肯笨鳥先飛。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]