• 瀏覽: 2,067
  • 回覆: 20
人可以死幾多次呀?????

據俄羅斯《獨立報》網站2月4日報道,美國戰略司令部司令理查德表示,地區衝突可能升級為核戰爭。美國新任國防部長奧斯汀的講話也表達了這一主旨,他向國會指出,美國必須在核武器領域保持壓倒性優勢喎!!!!!!

https://www.sohu.com/a/449071893 ... 612714677065Ukr442q

好心美國就唔好再嘥錢在這些無意義及無建設嘢上啦!!!

美國在核彈上己有64XX支, 都夠地球死幾次了, 再加???大家死完成骨灰都仲要炸多幾次嘛???

李十X的$夠多到10世都使唔曬啦!佢仲摶命搵喎,為咩呢?

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-8 12:46 AM 發表
又係喎, 咁多都冇用丫, 你勸佢派俾我地好過_

老美無加數量,因為美俄核裁減協議無得加數量同當量,老尾只無將舊有已登記核武改造裝落新武器內,反而係解放軍每年增加。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-8 12:28 AM 發表
人可以死幾多次呀?????

據俄羅斯《獨立報》網站2月4日報道,美國戰略司令部司令理查德表示,地區衝突可能升級為核戰爭。美國新任國防部長奧斯汀的講話也表達了這一主旨,他向國會指出,美國必須在核武器領域保持壓倒性優勢喎!!!!!!

https://www.sohu.com/a/449071893_162758?scm=1004.716962910311743488.0.0.0&spm=smpc.mil-home.carousel.3.1612714677065Ukr442q
將核武小型化,控制破壞力,以及作遠程投射。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-2-8 06:47 AM 發表

美俄冷戰時期
兩國都系擔心對方主動進行核攻擊
從來沒有想過主動攻擊對方!
咁你一定未聽過古巴危機

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-8 12:46 AM 發表
使不去,死後益人,如果睇得化,在生時會識得如何運用手中錢財。 守財奴怎睇得化?

老美是怕死的身嬌肉貴瓷器,有幾多核彈也不敢向擁核國家發動核戰(睇下柒普對小肥金個狗樣已經好清楚)。 老美周街仇口,不大力發展核武,如何有安全感? 除此,還可以作大對無核國家作核訛詐。

引用:
原帖由 Visita 於 2021-2-8 05:09 PM 發表

使不去,死後益人,如果睇得化,在生時會識得如何運用手中錢財。 守財奴怎睇得化?
我同佢計過條數,佢唔使用到本金,只用利息,每天都有80-100萬使用,再加上佢麼都有了(屋,車,衫褲等等)只有食和玩,每日要使曬80-100萬都好有難度。

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-2-8 05:25 PM 發表

我同佢計過條數,佢唔使用到本金,只用利息,每天都有80-100萬使用,再加上佢麼都有了(屋,車,衫褲等等)只有食和玩,每日要使曬80-100萬都好有難度。
要來買仁義,人人當神拜,威過車公、黃大仙,開心死啦,的錢怎會使不去? 如果日日被人罵吸血鬼、守財奴,錢又帶不落棺材,睇來睇去得個虛無數字,想清楚就眼冤。 “夜深聽盡三更鼓,翻身不覺五更鐘,從頭仔細思量看”,首富又如何?

引用:
原帖由 Visita 於 2021-2-8 05:49 PM 發表

要來買仁義,人人當神拜,威過車公、黃大仙,開心死啦,的錢怎會使不去? 如果日日被人罵吸血鬼、守財奴,錢又帶不落棺材,睇來睇去得個虛無數字,想清楚就眼冤。 “夜深聽盡三更鼓,翻身不覺五更鐘,從頭仔細思量看”,首富又如何?
這是你的諗法,俾人鬧守財奴又如何?又唔痛又唔養。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]