• 瀏覽: 2,805
  • 回覆: 21
傳話因應怕了殲20及轟20的量產威脅,美軍似乎要拿返2千隻f35, 100隻b21來定驚嗎

https://youtu.be/m7QAI61EZQU

就算想買,以 洛脅 每年生產180隻的進度,都要9年至10年先交齊貨啦!

老美你仲有冇咁多錢買咁多飛機呀?你的債券而家個個都怕乸咗你,R唔到錢喎進入香討影片區

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-28 10:23 PM 發表
傳話因應怕了殲20及轟20的量產威脅,美軍似乎要拿返2千隻f35, 100隻b21來定驚嗎

就算想買,以 洛脅 每年生產180隻的進度,都要9年至10年先交齊貨啦!

老美你仲有冇咁多錢買咁多飛機呀?你的債券而家個個都怕乸咗你,R唔到錢喎
好似核武有6000個彈頭,根本冇需要咁多

2000 F35?
一黎有冇需要?
二黎邊度有錢?

引用:
原帖由 神殿老子 於 2020-12-28 10:51 PM 發表

好似核武有6000個彈頭,根本冇需要咁多
但核彈的火箭運送器,仲係民兵3型嗰吓屎呢

中俄的導彈炸了美國20分鐘後才可到中國喎,6千支射唔到幾支就被炸清光了

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-12-28 11:15 PM 發表
2000 F35?
一黎有冇需要?
二黎邊度有錢?
我都係咁話,就算每隻f35只係收8千萬美金一隻,花費勁囉,

再者,到2030仲係f35呀?

吔蕉啦!

所以,我都覺得美軍係咪儍乸咗啊!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-12-29 12:31 AM 發表
原來多粒軍事衛星被美帝太空軍擊落 唔怪得天上頻頻大火球🔥
掉那星? 你又亂膠嗡

冇乜可能

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-12-29 12:31 AM 發表
咪亂吹啦!一射中D碎片會影響到其他衛星,全世界都會知會譴責!

引用:
又話唔比搞太空GA搞眼仔到時大家一齊盲著咁打,夜間作戰,好似還是美軍有優勢

引用:
原帖由 jasonchuck1 於 2020-12-29 07:18 AM 發表

咪亂吹啦!一射中D碎片會影響到其他衛星,全世界都會知會譴責!
譴責美國無用,要敢圍美國先得嫁

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-28 10:23 PM 發表

老美你仲有冇咁多錢買咁多飛機呀?你的債券而家個個都怕乸咗你,R唔到錢喎
你仲以為玩,全面戰爭,WW3,同時開2條戰線打仗用的

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-12-29 01:11 AM 發表

掉那星? 你又亂膠嗡
條傻仔睇得大妓院多

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-12-29 06:37 PM 發表

你仲以為玩,全面戰爭,WW3,同時開2條戰線打仗用的
而家離核彈紅線越來越近

隨著各國的武器越來越勁,打爆地球的能力越來越多時

但大家都係得一條命!

所以當乜都冇能為力

印銀紙,又乜所謂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]