• 瀏覽: 6,178
  • 回覆: 60
+2
https://youtu.be/LDZg-fSqoXU

係時候搵件底衫做定白旗!進入香討影片區

祖先為中國大陸人的蝗毛呆彎樂於當洋奴 … 終日為奴,終生為僕!除繼續狐假虎威外,還拼命為狗主尋仇覓恨,如痴如醉 … !
大家同胞,打乜鬼?

求其擺場和頭酒,回歸祖國,大家團聚咪算囉!諗清楚未,民進黨!

美軍退出東亞救以色列
一見美軍走佬
國民黨馬上政變接受一國兩制
國民黨繼續笑嘻嘻

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-5 05:36 PM 發表
大家同胞,打乜鬼?

求其擺場和頭酒,回歸祖國,大家團聚咪算囉!諗清楚未,民進黨!
民進黨成員,
幾時承認過自已係中國人?

連國民黨成員,
都唔敢公開話自己係中國!

俾新聞板豬系無系都禁

引用:
原帖由 場外吶喊人 於 2020-10-5 05:55 PM 發表

民進黨成員,
幾時承認過自已係中國人?

連國民黨成員,
都唔敢公開話自己係中國!
咁中國就更應快出手,否則,會更多人被民進黨洗腦,毒化。

燒左支國民黨祺佢囉!

引用:
原帖由 Iri 於 2020-10-5 05:37 PM 發表
美軍退出東亞救以色列
一見美軍走佬
國民黨馬上政變接受一國兩制
國民黨繼續笑嘻嘻
阿塞拜疆,亞美利亞10天內法國必介入。第三次世界大戰由法國引起

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-5 05:36 PM 發表
大家同胞,打乜鬼?

我支持打。只留優良的認祖歸宗血統。即使台灣人降,沒有任何認祖歸宗的心態也要一一殺盡然後再念往生咒等這群人重新在西天悔過。放虎歸山只會變成第二個香港的暴動

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-10-5 07:16 PM 發表

我支持打。只留優良的認祖歸宗血統。即使台灣人降,沒有任何認祖歸宗的心態也要一一殺盡然後再念往生咒等這群人重新在西天悔過。放虎歸山只會變成第二個香港的暴動 ...
但如佢地投降, 就無理由再打佢地囉

所以應支持台灣咪咁衰仔投降, 等大陸可以打佢地一鑊甘.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-5 07:44 PM 發表

但如佢地投降, 就無理由再打佢地囉

所以應支持台灣咪咁衰仔投降, 等大陸可以打佢地一鑊甘.
投降照殺。不留餘孽。只要有往生咒方能化解一切怨比機會投胎做人唔識珍惜。唯有把其打回原型成為靈體,再一一度之

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-10-5 07:45 PM 發表

投降照殺。不留餘孽。只要有往生咒方能化解一切怨比機會投胎做人唔識珍惜。唯有把其打回原型成為靈體,再一一度之
咁中國唔係霸權國, 何況是同胞??

, 民進黨玩台毒黃師玩洗腦, 毒媒玩抺黑, 死罪可免, 但活罪難逃, 但台灣民眾應被再教育才對.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-5 07:53 PM 發表

咁中國唔係霸權國, 何況是同胞??

, 民進黨玩台毒黃師玩洗腦, 毒媒玩抺黑, 死罪可免, 但活罪難逃, 但台灣民眾應被再教育才對.
所以武統後不能「一國兩制」,不能「保留軍隊」

全台一制,每縣都要委派縣委書記,政委要放到連上

綠營民眾全部拘捕,流放去綠島或者新疆

藍營可入政協

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-10-5 08:24 PM 發表

所以武統後不能「一國兩制」,不能「保留軍隊」

全台一制,每縣都要委派縣委書記,政委要放到連上

綠營民眾全部拘捕,流放去綠島或者新疆

藍營可入政協 ...
相信兩岸人民都熱血沸騰,渴望中國統一,到時攪咁多兩岸對抗把q,中國人應團結,鎗頭一致向外!

解軍旅行團來,菜子來帶路。入往總統府,在大街上圍住BBQ。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]