• 瀏覽: 6,344
  • 回覆: 32
點睇 中方 都係居上游!  

中方佔曬上鋒曱甴都搵到位打飛機,厲害。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-9-9 09:28 PM 發表
中方佔曬上鋒曱甴都搵到位打飛機,厲害。
左睇右睇都係曱甴鄉里比解放軍打落水狗
原來心盲、眼盲見到黑色雷鋒帽以為係包頭呀叉

左睇右睇都係阿三比解放軍打落水狗

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-9-9 07:07 PM 發表
https://youtu.be/Pj219hXir00
哈哈哈哈😂
打到人走果啲個盾寫中文喎

黑白都分唔到! 人一黃, 腦死亡

你老媽被強姦了吧!!!!這么偏向印度

三哥敬告中方士兵:    其實你地個個已經中哂肺炎,返屋企等死啦💪💪💪

黃尸都系麻煩了,仲話大學生,讀屎片咩,咁大個盾牌寫住“防暴”兩個中文字都睇唔到

黃屍曱甴嘅強項, 將白講到係黑. 好彩香討啲會員好醒目, 一睇就知有人妖言惑眾.

引用:
原帖由 LowBery64 於 2020-9-10 04:22 AM 發表
三哥敬告中方士兵:    其實你地個個已經中哂肺炎,返屋企等死啦💪💪💪
笑死我喇

引用:
原帖由 LowBery64 於 2020-9-10 04:22 AM 發表
印度士兵以為自己中晒美國肺炎(昨天印度確診又創新高,超過9萬5印度阿三確診).

以為可以傳染中國士兵.點知中國兵已注射緊急應用疫苗,加埋後勤會替士兵作檢測,幫中國證明疫苗有效...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]