• 瀏覽: 2,586
  • 回覆: 32
https://mil.huanqiu.com/article/3zquI12Xp6U

美國、日本、印度.....等諸國,為求扳倒中國,建立許多合作關係,可謂扭盡六壬,無所不用極其。這個日本與印度所建立的合作關係,我個人就不太看好了。

話咗啦,中國不斷忍讓,任由印度勾結5眼來壯大自己,

而忘記了印度擁有中國一樣多的人口,如印度的軍事力量不斷升級下去,7年之內,將是歐美用來毀滅中國的最強武器!

中國咪繼續龜縮囉!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-13 02:24 PM 發表
https://mil.huanqiu.com/article/3zquI12Xp6U

美國、日本、印度.....等諸國,為求扳倒中國,建立許多合作關係,可謂扭盡六壬,無所不用極其。這個日本與印度所建立的合作關係,我個人就不太看好了。 ...
日本自己都唔夠食物...學人派食物去13億印度佬到

如果日本因為咁而被印度"污染"……🙈

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-13 02:24 PM 發表
印度和日本將​​互用軍事基地,共享食品、燃料與備用零件等物資                                                                                                   
唔知有咩備用零件啱用?

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-9-13 03:50 PM 發表
唔知有咩備用零件啱用?
共享食品?

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 03:58 PM 發表

共享食品?
印度教食素

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-9-13 03:50 PM 發表
唔知有咩備用零件啱用?
印度電單車

XXX 共享 JAV 女優!!! 

為何不共享廁所?

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 04:17 PM 發表

印度電單車
得車轆啱用

福島食品可大派用場

咖哩斷貨食畫沙b頂住。

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-13 03:09 PM 發表

日本自己都唔夠食物...學人派食物去13億印度佬到
蘿蔔頭賣晒d核食比呀叉

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 03:58 PM 發表

共享食品?
以後AV界多左好多大碌夾長黑媽媽男優

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]