• 瀏覽: 9,650
  • 回覆: 131
+7
中國殺手鐧東風21D"落漆" 想擊沉美國航母簡直天方夜譚?
從技術上分析又有道理嘅, 加上未有實試攻擊地上及海上移動目標, 所以美,俄,法等國都質疑成效
https://www.youtube.com/watch?v=ZLuF3hZyhwk進入香討影片區

唔使再講啦,中國強大到已可以無視所有物理限制,話中就一定中。(好似係)

雄3話係航母殺手,咪仲離奇!台灣打手

專家?防空彈爬升段有多少音速🤣

8月22號開嘅馬甲

引用:
原帖由 機龍 於 2020-8-23 03:08 PM 發表
8月22號開嘅馬甲
都知啦,台灣唔敢對大陸開戰,咪台灣軍係度開戰囉

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2020-8-23 02:26 PM 發表
唔使再講啦,中國強大到已可以無視所有物理限制,話中就一定中。(好似係)
慘得過菜菜冇錢俾8億台幣同台民檢疫,但有620億,仲要係美金同美國高價買f16v喎!

但明明有十多隻係台,但唔敢出戰,要9縮??

網軍老吹大陸軍備幾屎幾屎,但真係打時,原來台灣怕了中國武器先係事實

你這個標題就是違背軍事常識的,
航空母艦是作用是飛機平台。只需要把甲板打出坑,讓飛機無法起降就可以了,
不需要浪費時間擊沉。

美歐蘇聯有冇試過互射核彈?一樣道理,冇試過唔代表天方夜譚!

引用:
原帖由 GP03SE 於 2020-8-23 04:53 PM 發表
美歐蘇聯有冇試過互射核彈?一樣道理,冇試過唔代表天方夜譚!
DF21D很久前打過海陸靶,只是米國宣傳不能有效攔截後,那些宗教向的人在抓狂。

引用:
原帖由 6道 於 2020-8-23 05:16 PM 發表

DF21D很久前打過海陸靶,只是米國宣傳不能有效攔截後,那些宗教向的人在抓狂。
遠望4號光榮安都快差不多十年了,總算發揮了餘熱

引用:
原帖由 後不見來者 於 2020-8-23 03:56 PM 發表
你這個標題就是違背軍事常識的,
航空母艦是作用是飛機平台。只需要把甲板打出坑,讓飛機無法起降就可以了,
不需要浪費時間擊沉。
輸兄, 明顯你冇睇個視頻, 可唔可以擊中已經係重點, 難度最高係如何發現及擊中高速移動目標, 第一步都不成功再講能否擊沉已已沒有意義

引用:
原帖由 20201616 於 2020-8-23 07:20 PM 發表

輸兄, 明顯你冇睇個視頻, 可唔可以擊中已經係重點, 難度最高係如何發現及擊中高速移動目標, 第一步都不成功再講能否擊沉已已沒有意義
大陸有高分四號。

引用:
原帖由 卑息囉 於 2020-8-23 01:20 PM 發表
中國殺手鐧東風21D"落漆" 想擊沉美國航母簡直天方夜譚?
從技術上分析又有道理嘅, 加上未有實試攻擊地上及海上移動目標, 所以美,俄,法等國都質疑成效
https://www.youtube.com/watch?v=ZLuF3hZyhwk ...
樓主用下腦, 嗰條友的分柝流到唔流, 重要係用2手分柝.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]