• 瀏覽: 6,027
  • 回覆: 92
若美中開戰 45 分鐘打完?大陸咁大45分鐘點可能打完?? 聽完偉論完全明白晒大陸原來咁勁, 厲害了, 我的國
https://www.youtube.com/watch?v=8DXtm8MBL8s

吹水,美軍要要消滅東南海艦隊,至少要3日

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-1 08:07 PM 發表

45分鐘

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-1 08:07 PM 發表
憑乜???

東南的海艦隊在中國門口, 有比美軍更強的導彈網及雷達干擾, 就算11隻美軍航母出晒黎, 戰機只得
88X11 =968隻戰機, 更仍只用蒸氣彈射, 每出6~8隻戰機要停30分鐘,
兩嘢就俾東風21D, 東風26打爆晒.
乜忘, 美國戰機在南海, 多次出現了不明的失控..

所以真係南海開戰, 好快死的係美國.

中國基本上在南海新做的17個島, 已佈置成為不沉母艦,
另外, 要對付美國母艦, 就算唔用戰機
中國在海裡都起碼有幾種秘密武器, 可打沉美國航母.

在現代戰爭, 美國航母在中國眼中, 只是大型棺材

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-1 09:55 PM 發表

憑乜???

東南的海艦隊在中國門口, 有比美軍更強的導彈網及雷達干擾, 就算11隻美軍航母出晒黎, 戰機只得
88X11 =968隻戰機, 更仍只用蒸氣彈射, 每出6~8隻戰機要停30分鐘,

所以真係南海開戰, 好快死的係美國. ...
你以為你射上軌道嘅導彈有用?
你睇普京大帝搞核動力巡航導彈
就知你根本過唔到太空防衛果關
人地導彈危機互相威脅咁多年
是真是假星戰競賽
穿梭機退得役
要有嘅嘢已有晒

鬥射核彈?

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-8-2 12:49 PM 發表
鬥射核彈?
啲傻人成日話射乜射物
人地唔敢乜唔敢物
土耳其都射俄9戰機落嚟
其實最後只會常規衝突
只會冇人敢用核彈射美帝

一定係常規戰,中國講明唔會首先用核彈。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-1 09:55 PM 發表

憑乜???

所以真係南海開戰, 好快死的係美國. ...
咁勁嘅會員連基本戰爭常識都唔知, 聽埋D迷彩虎, 厲害了我的國視頻

中國啲武器同馬保國啲閃電五連鞭差不多,關埋門自high 厄下啲傻仔咪算

哈哈哈 是不是有點誇張  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]