• 瀏覽: 8,949
  • 回覆: 86
+4
2百殲20足以在南海台海拒止老美.

造188架比F22多一架。

下面呢段仲有提2021有J35,應該係FC31正式編號,仲以為係叫J22之類添。

https://youtu.be/jz14rFsXmxM

之前看起來肥肥的,屁股又粗又大又突出

裝上了國產發動機後,感覺身材都變苗條了,屁股變細了,菊花也變小了,整個發動機艙體積應該減小了不少,這樣一來重量也隨之下降了

尾噴管整體變短,不止裸露的部分,被發動機艙尾端包裹的部分也短了,也就是艙體末端鋸齒到前邊大鋸齒銜接帶的那段距離明顯縮短。

祝賀減肥成功,更加英俊帥氣,這下能飛得更快,載荷更多

引用:
原帖由 discuss-wing 於 2020-7-16 09:04 AM 發表
下面呢段仲有提2021有J35,應該係FC31正式編號,仲以為係叫J22之類添。

https://youtu.be/jz14rFsXmxM
J35 正名是殲-35 ,意思是殲滅J35. 好有霸氣

引用:
原帖由 muilow 於 2020-7-16 02:03 PM 發表
之前看起來肥肥的,屁股又粗又大又突出

祝賀減肥成功,更加英俊帥氣,這下能飛得更快,載荷更多
WS15?

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2020-7-16 03:24 PM 發表

WS15?
10B

引用:
原帖由 華山掌門人 於 2020-7-16 03:03 PM 發表
J35 正名是殲-35 ,意思是殲滅J35. 好有霸氣
是殲擊機。

全世界都想買但依然一架都賣唔出的戰機

老老豆豆真係唔好成日得個講字,出去打下先講啦!

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-7-16 05:53 PM 發表
全世界都想買但依然一架都賣唔出的戰機
中國冇採用全球採購零部件模式去發展 殲20系列戰機~真正開戰果陣着數好多!

如果勁~掂就做夠2~3千

引用:
原帖由 大有爺 於 2020-7-16 09:19 PM 發表
如果勁~掂就做夠2~3千
係勁,200已經夠有突
唔係勁,做2000也沒用

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]