• 瀏覽: 2,124
  • 回覆: 24
2013年香港政府拒絕老尾要求交出斯諾登,老尾曾經揚言會針對香港進行報復。結果,2014年10月,香港出現佔中事件。Is it just a coincidence ?
引用:
原帖由 保羅麥卡尼 於 2009-8-25 05:47 PM 發表
中國
國產
中國國產有問題嗎很好笑嗎@@?
他們可以打落衛星
你數到有幾多國家可以嗎???

中國將有更多令人驚喜的新武器,使漢奸,台毒份子,發輪公等等恨得咬牙切齒~真可喜可賀

引用:
原帖由 腩河多根唔該 於 2009-8-25 09:02 PM 發表
收皮啦,99式碌導引彈未又係抄老俄9k119 Refleks,家下呢d技術未又係用老俄既
國抄就國抄啦,

請憤青們手下留情
閣下是漢奸嗎?抄有麥問題?全世界都係先吸收後改良,自已勁了就無人再提你抄啦~傻仔

引用:
原帖由 .朱仔成. 於 2009-8-25 09:24 PM 發表

憤青 話人 憤青
五十步笑百步

引用:
原帖由 腩河多根唔該 於 2009-8-25 09:48 PM 發表
我就快比人圍死啦
咁快d將圍你d人加入你個好有[公信力]既糞青list啦

引用:
原帖由 保羅麥卡尼 於 2009-8-25 05:47 PM 發表
中國
國產
你真吾知道加吾知??   中國軍事其他方面係落後d  但砲彈導彈方面係世界先進水平  吾差過美國

引用:
原帖由 腩河多根唔該 於 2009-8-25 09:48 PM 發表
我就快比人圍死啦
鬼叫你要做糞青咩  糞青係容易比人圍

乜青都最好有些少料!

唔好連光圈係乜都唔知就扮到對攝影好pro咁!
抄大把名詞及specs去玩野!
...........................................................

每樣weapon都有唔同作用,主要係睇指揮個個點樣運用。
到時一炮打來的係原子彈就pk了,所以各國都做些常規
野玩住先!
.........................................................................

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]