• 瀏覽: 2,501
  • 回覆: 13
+4
盧瀚霆 Anson Lo 即將在 7 月 7 日迎來27歲生日,去年「神徒」鋪天蓋地的應援,令尖沙咀碼頭變成猶如「教主碼頭」一樣。而「教主碼頭」今年將會再

呢個有d危險

將來問細路7月7日咩日子,可能唔記得日軍侵華

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時娛樂/785672/anson-lo生日-後援會打造-教主碼頭-7-7免費搭天星小輪

2019 26000
2023 16000
東升西降
支持神徒,不會似星夢歌迷乜表示都冇!

引用:
原帖由 馬毛主席 於 2022-6-27 21:09 發表
支持神徒,不會似星夢歌迷乜表示都冇!
「教主」應無神論

妖人

撈後庭

日本侵華.D黑暴就搵野慶祝

真係多謝曬喎!

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2022-6-27 21:51 發表
日本侵華.D黑暴就搵野慶祝
他們香港人是這樣
連海森威一大片地給了俄國也不敢哼一聲
還說什么說俄國友好

引用:
原帖由 lovecpc 於 2022-6-27 21:55 發表

他們香港人是這樣
連海森威一大片地給了俄國也不敢哼一聲
還說什么說俄國友好
要海參威不如要元朝既土地.去到土耳其都係中國的.

有水喉真係唔同d嘅,點解唔請曬香港人全香港免費搭巴士?

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-6-27 20:28 發表
盧瀚霆 Anson Lo 即將在 7 月 7 日迎來27歲生日,去年「神徒」鋪天蓋地的應援,令尖沙咀碼頭變成猶如「教主碼頭」一樣。而「教主碼頭」今年將會再

會停一輪吾撘天星,因為吾想行衰運,同影響食慾

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-6-27 20:28 發表

呢個係咪佢??
唔係fans,好奇問下~

引用:
原帖由 四代火影 於 2022-6-28 12:39 發表

我都想知

證明佢冇人識, 要用錢嚟名氣. .

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]