• 瀏覽: 5,075
  • 回覆: 18
am730香港公信力第一的免費報紙 新聞 C觀點: 施永青 西方真的相信他們那套理念嗎? 施永青,C觀點,政治,種族主義,白人至上,殖民地,軍備競賽,澳洲土著,美國印第安人,普世價值

西方滿口人權,其實是白人殺害黑人,土著的權利。

新聞來源連結:

https://www.am730.com.hk/column/新聞/西方真的相信他們那套理念嗎?-259379

這個雙面人又來抽水。

am730 d專欄大部分都黃
老闆要藍來中和

西方當然唔相信啦,人權依d 野拎黎做文宣既️,收多d 手足。

施老闆政見係藍,不過佢有左傾思想

AM一開波已經黃,裡面十個專欄有七個黃

引用:
原帖由 JingKing 於 2021-3-12 12:52 PM 發表
am730香港公信力第一的免費報紙 新聞 C觀點: 施永青 西方真的相信他們那套理念嗎? 施永青,C觀點,政治,種族主義,白人至上,殖民地,軍備競賽,澳洲土著,美國印第安人,普世價值

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2016/12/1481182335-300x300.png

西方滿口人權,其實是白人殺害黑人,土著的權利。

新聞來源連結:

https://www.am730.com.hk/column/新聞/西方真的相信他們那套理念嗎?-259379
以我所知美國人民都好頂唔順政府嘅做法,亦知道美國冇真正民主。

要人哋聽你講,首先要自己高人一等,貶低別人。唔係唔知化

就算中俄現在都有高度的自由和民主了,美國一定還是會來找事,美國的目的就是要稱霸全球.但中國的確是有必要通過改革,提升民主自由和改善人權,以便和台灣和平統一,成為朝韓和平統一的楷模,再與日韓蒙和中南半島諸國等週邊國家組成強大的東亞邦聯,發行共同的貨幣,讓美國勢力退出東亞.

西人係真心相信民主既,但係所謂"民"只包括佢哋國民,亦即係西方"民"選嘅政府去為東方國家做"主"。
所以你東方國家係統一定分裂,革命推翻政府與否,都應該係由西方政府話事,由於西方政府係民選產生,所以呢個決定符合民主定義。佢亦容許其他國家加入話事人俱樂部,條件係你要先認做㛃弟,跟隨大佬指揮,日本以色列沙特就係咁,連新加坡都要接受美駐軍先可以生存到。
呢個就係西人既邏輯。

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-3-12 01:18 PM 發表
施老闆政見係藍,不過佢有左傾思想

AM一開波已經黃,裡面十個專欄有七個黃
懂建華梁振英都是藍,但政府的部門首長很多都是黃,證明香港社會都很自由的,只是白痴的香港人支持泛民將這種保貴的自由破壞而不自知!

引用:
原帖由 死蠢無罪 於 2021-3-12 01:24 PM 發表
要人哋聽你講,首先要自己高人一等,貶低別人。唔係唔知化
要人哋聽你講,並不一定要高人一等,以理服人而已,但前提還在於,聽衆的本身,是理性,是感情,還是一班愚昧無知的愚材,香港人正是後者或更多的是後後者!

講埋D野已經好多人知 依家白人系統係等緊點樣被天朝收.  有錢有力之士在香港 應該用行動幫助天朝在這方面就真.  

施永青嗰份報紙專欄,只需要將因果調轉講,對於一啲冇是非判斷能力嘅人,就已經生效,佢目標係做黨嘅喉舌,同大公、文匯爭飯食,專欄嘅每一句嘢,都係講畀小粉紅,五毛聽...當然只要係想爭取政治利益,方便開拓佢嘅國內市場生意.

佢臨死前嗰一年,最好重讀返佢自己嘅文章,睇下同佢嘅心信仰有幾多出入...

非常同意美國俾中共仆*一萬倍,問題係美帝在遠,中ㄨ在近,香港咪冇運行囉...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]