• 瀏覽: 10,597
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
在香港酒店Staycation為求開心渡假,不過近日就有網民在四星級的港威酒店遇上「爆門」事件憤而退房。《香港01》旅遊記者整理事主所分享的事發經過

咁都得? 如果條女係裸睡咪蝕晒底? 分分鐘俾人非禮輪姦都有之! 報警啦

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/旅遊/589206/港女staycation熟睡竟有便服男入房-港威酒店先否認後稱個別事件

AV情節,以為入黎嗰個係男朋友,做完之後,先知係第二個。

酒店話個別例子=真有其事

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-19 05:30 PM 發表
在香港酒店Staycation為求開心渡假,不過近日就有網民在四星級的港威酒店遇上「爆門」事件憤而退房。《香港01》旅遊記者整理事主所分享的事發經過

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210219/439479380045991936482165.jpeg/tzsDbLp0g1cZpnJ8wSuMO8dSpPWblYiF_Qa3o_0Gt6M

...
小姐,需唔需要服務?

商業糾紛? 沒關門?

如果個男既有唔錯質素, 可能有不同結局

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-2-19 05:37 PM 發表

小姐,需唔需要服務?
大陸都有G敲門, 但唔會自己入房

我都試過,入咗房一個鐘到有人襟鐘,我都未行去開得切門,個女工自己用咭入我房,都離晒譜。

酒店房間租出比酒店住客之後
無經住客同意就入去房間
不論男與女,咁樣已經係一個大問題啦

酒店保安又真係做得差喎,呢間酒店應該要入黑名單啦

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-19 05:30 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210219/439479380045991936482165.jpeg/tzsDbLp0g1cZpnJ8wSuMO8dSpPWblYiF_Qa3o_0Gt6M

...
仲有人去酒店唔反鎖門?
又有一個人去鬧市酒店staycation齋訓?
可能一
搞完嘢,男嘅走先,女嘅被砌散了,起唔到身鎖門……
可能二
約炮,男嘅見到事主真人就掉頭走,
女方不甘損失房費,所以……

引用:
原帖由 新用戶 於 2021-2-19 05:54 PM 發表

仲有人去酒店唔反鎖門?
又有一個人去鬧市酒店staycation齋訓?
可能一
搞完嘢,男嘅走先,女嘅被砌散了,起唔到身鎖門……
可能二
約炮,男嘅見到事主真人就掉頭走,
女方不甘損失房費,所以……
知唔知酒店度門唔使反鎖都要門咭/鎖匙先開到門

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-2-19 05:57 PM 發表

知唔知酒店度門唔使反鎖都要門咭/鎖匙先開到門
咁你知唔知酒店有master key

引用:
原帖由 新用戶 於 2021-2-19 06:12 PM 發表

咁你知唔知酒店有master key
咁咪係酒店管理問題, 如果你反鎖度門你有乜意外就好危險

好明顯係一般商業糾紛

如果有門恤,一定要恤好道門

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]