• 瀏覽: 7,204
  • 回覆: 76
+3
收皮啦正義L~你班柒頭見到美國黑警濫用武力又有冇出聲譴責啊!

賊眉賊眼既生抽王都可以扮警司,芳芳才寫個服字!

專針對警方既生抽王,有無為當年接警司戲而公開懺悔、向黃人道歉!

不平則鳴?咁想知抽生對美國政府人權處理,評幾多分?

假仁假義! 學足尾國精神,最緊要呃人!
佢根本就唔佩有個服字! 如果佢唔肯退回! 應該即時收返佢!

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-12-20 02:43 PM 發表
不平則鳴?咁想知抽生對美國政府人權處理,評幾多分?
佢會話我扮盲睇唔到唔代表我唔正義……

再者,美國嘅事唔關香港人嘅事囉……

不過香港嘅事就一定關美國佬嘅事

引用:
原帖由 sandy1211 於 2020-12-20 02:11 PM 發表
黃秋生一直勇於發言,不平則鳴,今日凌晨他在社交網貼73歲影后蕭芳芳送給他的親筆提字「服」,原來當年蕭芳芳看了電影《無間道》後,十分佩服秋生的演技,寫了一個「服」字傳真給他,事隔多年,秋生在社交網貼出這個字,留言:「把妳的愛情還給妳。」及「保護兒童」,疑似不滿身為「護苗基金」創辦人的蕭芳芳,對最近一宗毒品調查科男警涉性侵6女童案件默不作聲。

https://hk.appledaily.com/resizer/qaWqkYfYzNXxoMfBdV_gYCgaT6w=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/TFIPQJ6S4BFZ7COK5SI3STMXVI.jpg
多餘,又擦存在感

黃抽牲識撚咩叫演技咩~

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-12-20 02:48 PM 發表

多餘,又擦存在感
冇飯開掛……搞眾籌?

黃畜生食屎喇

九流演員冇工開, 只能搵啲野狗噏下引人注意.

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-12-20 02:50 PM 發表
黃抽牲識撚咩叫演技咩~
佢要好好向痴瘋佢地學習啦。

芳芳姐仲服你揪根啦,移咗去台灣仲對香港指指點點,但對呆灣菜婆白色恐怖對中天禁聲就龜縮。

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-12-20 02:50 PM 發表
黃抽牲識撚咩叫演技咩~
佢做變態佬唔錯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]