• 瀏覽: 4,942
  • 回覆: 24
於 10 月中旬倫敦發布的 Huawei Mate 20 系列,憑著鋪天蓋地的宣傳及更上一層樓攝力及效能,引起大批用戶購買慾,更獲媒體一致好評。香港行貨售價亦正式於 10 月 30 日公布,賣街在即。

一定係韓國佬俾的次貨華為,一定係,除非唔係。
落咗訂,但未攞貨的消費者一有冇權攞返訂金呢?

新聞來源連結:
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2197960/HUAWEI Mate 20 Pro 屏幕現綠光!首批用戶抱怨爆換機潮?

保皇9最撐689,又撐七警打人
但對689起訴七警就隻字不提
QC 咁差,趕出貨都要check 清楚,公司信譽好緊要。
我仲諗住買部試下國產貨得唔得。

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2018-11-1 05:46 AM 發表
QC 咁差,趕出貨都要check 清楚,公司信譽好緊要。
我仲諗住買部試下國產貨得唔得。
華為管理做得好差
買到次貨嘅機會特別高
貪平買中國牌子手機
小米或1+會穩陣好多

引用:
原帖由 diungmo 於 2018-11-1 04:54 AM 發表
於 10 月中旬倫敦發布的 Huawei Mate 20 系列,憑著鋪天蓋地的宣傳及更上一層樓攝力及效能,引起大批用戶購買慾,更獲媒體一致好評。香港行貨售價亦正式於 10 月 30 日公布,賣街在即。

https://resource01.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2195000/2197960/job15_1024.jpg

一定係韓國佬俾的 ...
華爲好嘢嚟啊
綠色養眼啊

周街無貨

引用:
原帖由 睇天做人 於 2018-11-1 06:39 AM 發表
周街無貨
上個月?

試玩時又唔覺。

垃圾即係垃圾

引用:
原帖由 s-chris 於 2018-11-1 05:57 AM 發表

華為管理做得好差
買到次貨嘅機會特別高
貪平買中國牌子手機
小米或1+會穩陣好多
你上過上米維修部看見客似雲來就知有小米有幾好。

引用:
原帖由 diungmo 於 2018-11-3 12:59 AM 發表

你上過上米維修部看見客似雲來就知有小米有幾好。
用咗小米產品咁多年
從來都冇上過佢維修部
只見過佢零售點
幾時都人山人海
有時甚至要係店外排隊等入店

引用:
原帖由 s-chris 於 2018-11-3 08:57 AM 發表

用咗小米產品咁多年
從來都冇上過佢維修部
只見過佢零售點
幾時都人山人海
有時甚至要係店外排隊等入店
街舖開咗冇耐,人流隨股價係咁跌。
銅鑼灣上去幾次客都唔多
豐澤小米產品都唔多人問。
我就話佢啲尿袋同縮骨遮幾好空氣清新機都唔錯

引用:
原帖由 diungmo 於 2018-11-4 05:40 PM 發表

街舖開咗冇耐,人流隨股價係咁跌。
銅鑼灣上去幾次客都唔多
豐澤小米產品都唔多人問。
我就話佢啲尿袋同縮骨遮幾好空氣清新機都唔錯
旺角嗰間仲係好多人
畀錢嗰條龍排隊排到好長

最好有M20P嘅用家上嚟發表吓,
比啲意見~

不過其實點講都係華為問題, 日本人佢請既, LG mon 佢揀既

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]