• 瀏覽: 3,207
  • 回覆: 27
+2
英國《衛報》周二(21日)報道,本月12日武漢一名婦人因發燒和咳嗽入院,其兒子稱當時醫院未有替母親檢測新型冠狀病毒,亦沒有將她與其他病人隔離,結果在短短兩日內,婦人病情況惡化,翌日因嚴重肺炎病逝。之後醫院要求家屬立即將婦人屍體火化,亦未將她的個案納入政府新型冠狀病毒肺炎的死亡數字中。

中國隱瞞疫情
我地香港死人都會化驗完至燒
香港人民死得真幸福

新聞來源連結:
https://health.mingpao.com/武漢婦入院4日肺炎死/

抵撚死

同香港當年沙士第300名死者一樣
家屬打電話上電台就係咁上下講法

咁都唔可以當係喎

個仔有無病先?有先講啦

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-1-23 09:59 AM 發表
同香港當年沙士第300名死者一樣
家屬打電話上電台就係咁上下講法
都系中國人衰
香港人民不做中國人

要相信黨,黨話活燒都得。強國邊可能有疫症,唔係好L強架咩?

乜事都無,新年快樂,恭喜恭喜~

個仔有無隔離?

英國衛報?有冇妓者係武漢度?
況且傳染病過身,應該點處理?運去大英帝國國會前做法事?

引用:
原帖由 dtw 於 2020-1-23 12:48 PM 發表
英國衛報?有冇妓者係武漢度?
況且傳染病過身,應該點處理?運去大英帝國國會前做法事?
梗係擺條屍喺大廳做足七七四十九日嘅法事先啦!🤭

引用:
原帖由 相當熱情的樓主 於 2020-1-23 12:52 PM 發表

梗係擺條屍喺大廳做足七七四十九日嘅法事先啦!🤭
大廳國民唔知,等多啲人參與先好㗎嘛

有人信????

又係火化?靈感來自太子站?

哈哈,黑衣仔都廣傳林奠已經被火化,依家呢個係假㗎,有黑衣仔數過少咗一條毛,你哋信唔信?

引用:
原帖由 fm701 於 2020-1-23 03:30 PM 發表
有人信????
幾日前你都信武漢「可控可防」架,五無logic

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]