• 瀏覽: 7,568
  • 回覆: 36
近日有網民認為電視廣播(0511)(TVB)的新聞報道偏頗,發起抵制在TVB落廣告的相關商戶,最先表態回應網民的寶礦力即獲支持,多個網購平台出現缺貨情況,寶礦力晚上亦於facebook以母公司名義,承認回覆屬實。

梁振英你想搞咩呀~
整古做怪你當呀爺流架?
呀爺咩古惑仔未見過

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/經濟/article/20190710/s00002/1562768886312/【寶礦力抽廣告】寶礦力證抽起tvb廣告-梁振英-呼籲全國抵制

呼籲全國抵制? - 好!

佢身份講呢句嘢會唔會破壞咗香港個招牌?
一個前特首呼籲抵制品牌?佢當自己連登仔呀?
唔怪之得香港搞成咁…

寶礦力想出位,依家目的已達啦

引用:
原帖由 down135 於 2019-7-10 10:54 PM 發表
唔怪之得香港搞成咁…
呢條大古惑
以前薄熙來又係咁

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-7-10 10:55 PM 發表
寶礦力想出位,依家目的已達啦

出完位無咗大陸生意做叫香港班乞兒人補貼

正一搞屎棍   

呢條友咁無聊嘅

香港而家極需要一位領袖帶領群眾去反對黃絲,希望有人肯行出呢一步

梁振英果然係真正嘅政客,唔怪之得「泛民造假都要屈死佢」。
引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-10 10:50 PM 發表
近日有網民認為電視廣播(0511)(TVB)的新聞報道偏頗,發起抵制在TVB落廣告的相關商戶,最先表態回應網民的寶礦力即獲支持,多個網購平台出現缺貨情況,寶礦力晚上亦於facebook以母公司名義,承認回覆屬實。

梁振英你想搞咩呀~:s ...

痴撚線

果啲「連登膠」只係識約埋做「暴徒」咋喎。

「連登膠」連抵制東江水都做唔到啦,咪玩啦。
引用:
原帖由 down135 於 2019-7-10 10:54 PM 發表
唔怪之得香港搞成咁…

無計嘅,如果寶礦力無咗內地市場,真係切 J 都唔掂。
引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-11 05:43 AM 發表
痴撚線

港獨分子最怕梁振英,梁靜茹振英搞到港獨分子元氣大傷。

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]