• 瀏覽: 1,377
  • 回覆: 26
都覺得正常,警察有雙薪,聽晒政府講,政府有班傻仔人民人口紅利,子彈有人買單,加班有人買單 ,仲有一堆傻人 支持。平時都無實習機會,仲5啦啦聲表演自己一槍爆十頭 ,哈哈 。  每次財政預算案都無我分,原本將我份比埋警察。 對政府失望。 學俄羅斯一句,香港人都5系香港,香港政府有咩理由需要存在?
國家最大貪官都未死,就證明國家都系雙重標準的組織。

引用:
原帖由 炎夏宇宙的蛋 於 2019-11-13 01:35 AM 發表
都覺得正常,警察有雙薪,聽晒政府講,政府有班傻仔人民人口紅利,子彈有人買單,加班有人買單 ,仲有一堆傻人 支持。平時都無實習機會,仲5啦啦聲表演自己一槍爆十頭 ,哈哈 。  每次財政預算案都無我分,原本將我份比埋警察。 對政府失望。 學俄羅斯一句,香港人都5系香港,香港政府有咩理由需要存在?
國家最大貪官都未死,就證明國家都系雙重標準的組織。 ...
其實你地點樣本末倒置都無用,唔係你地班暴徒處街放火堵路破壞市區,會有警察做野?

哈哈 對於我黎講 死幾多人都無所謂 🤣無以為我黃絲 ,我其實系綠絲 。你地全部都系傻仔 。位高權重既人 點都無事,死既都系平民

引用:
原帖由 vincent.AC7 於 2019-11-13 01:39 AM 發表

其實你地點樣本末倒置都無用,唔係你地班暴徒處街放火堵路破壞市區,會有警察做野?
傻仔🤣比人利用 都5知 。我地5會選擇顏色既 。你選擇就快快行動 。我5會當官既替身 。

又一個痴線佬,拉黑不謝

引用:
原帖由 vincent.AC7 於 2019-11-13 01:48 AM 發表
又一個痴線佬,拉黑不謝
哈哈 果然是暴力人士,不尊重表達。

are you stupid or just just evil? who is starting fire all over the city? your mum eat too much shit when you were born?

引用:
原帖由 cuicui188 於 2019-11-13 01:49 AM 發表
are you stupid or just just evil? who is starting fire all over the city? your mum eat too much shit when you were born?
🤣真多粗口 ,不怪你 ,沒錢讀書 哈哈

你要明白一句話。叫慈不掌兵。。掌權既人。無論邊派邊隊。都唔會仁慈。。中心都系利益與立場。。但分別系。你叼得政府。但唔叼得黑衣人同黑社會。。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-13 01:54 AM 發表
你要明白一句話。叫慈不掌兵。。掌權既人。無論邊派邊隊。都唔會仁慈。。中心都系利益與立場。。但分別系。你叼得政府。但唔叼得黑衣人同黑社會。。 ...
奈何我只是普通市民,理解有何用。🤣 你叫佢地 警察 示威者又好 快d打啦  全部都比人利用 ,人地月薪30萬照袋 哈哈

引用:
原帖由 vincent.AC7 於 2019-11-13 01:39 AM 發表

快去幫政府啦 睇下佢會5會幫你收屍 🤣 有想法 快行動。GoGo

引用:
原帖由 炎夏宇宙的蛋 於 2019-11-13 01:59 AM 發表

奈何我只是普通市民,理解有何用。🤣 你叫佢地 警察 示威者又好 快d打啦  全部都比人利用 ,人地月薪30萬照袋 哈哈
兩邊都系咁啦。黑衣人唔敢去半山。特首日日上班。又知住邊。反而唔敢去對佢五大。反而燒平民。燒地鐵。。唔燒法拉利。。。所以我信命。。大人物既氣場大。又命硬。。窮人以經系窮。出街坐車。都死亡率大過人。。。天道無情

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-11-13 02:02 AM 發表

兩邊都系咁啦。黑衣人唔敢去半山。特首日日上班。又知住邊。反而唔敢去對佢五大。反而燒平民。燒地鐵。。唔燒法拉利。。。所以我信命。。大人物既氣場大。又命硬。。窮人以經系窮。出街坐車。都死亡率大過人。。。天道無情 ...
日日嘈交,又打5死 真麻煩 。邊個死。我都5傷心 ,麻煩修改財政預算表 ,比番d錢我

做咩曱甴可以周圍放火燒市民?

引用:
原帖由 炎夏宇宙的蛋 於 2019-11-13 02:04 AM 發表

日日嘈交,又打5死 真麻煩 。邊個死。我都5傷心 ,麻煩修改財政預算表 ,比番d錢我
你系男定系女?咁夜唔訓。。聽日唔使開工?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]