• 瀏覽: 9,073
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
+12
https://youtu.be/ncb7ofZ1i_w

睇見依兩張相打個年青人頭上d血漿ㄧ地既殘忍恐怖法跟本係想攞人命!大家有血海深仇咩?進入香討影片區

依家班狗冇左人性,佢出棍之狠唔係為制服你,而係要攞你命!至少要扑到你變植物人或斷手斷腳終生殘癈,甚至死亡!依家好似雙方ㄧ定要拼命ㄧ樣,唔係你死就要佢亡!睇見D所謂街方下下出刀斬青年人都冇事既,最近旺角又ㄧ單揸刀落街斬人都得?

佢出嚟攪事, 攪亂社會, 佢預咗, 調轉佢打警察, 一樣唔會留手

恐怖?自己要的後果

引用:
原帖由 chanb11 於 2019-9-9 05:09 PM 發表
佢出嚟攪事, 攪亂社會, 佢預咗, 調轉佢打警察, 一樣唔會留手
同意你見解!大家應拼命相方不留手!否則就隨時會被人打死!👍👍👍

小喇叭,國難五金十蚊個福袋都唔捨得買,裡面有齊頭虧,眼罩,豬咀等暴徒必備品!抵你隻窮曱甴爆肛

唔出嚟搞事咪冇事囉!

引用:
原帖由 鄉音大媽 於 2019-9-9 05:02 PM 發表
依家班狗冇左人性,佢出棍之狠唔係為制服你,而係要攞你命!至少要扑到你變植物人或斷手斷腳終生殘癈,甚至死亡!依家好似雙方ㄧ定要拼命ㄧ樣,唔係你死就要佢亡!睇見D所謂街方下下出刀斬青年人都冇事既,最近旺角又ㄧ單揸刀落街斬人都得? ...

係屋企睇電視咪冇事囉,出尼行有D風險。

後果自負

睇新聞啦
當日嚴重個案2個
1個係威爾斯 1個係廣華
但係依個係送左去那打素

引用:
原帖由 chanb11 於 2019-9-9 05:09 PM 發表
兩個字

抵死

引用:
原帖由 鄉音大媽 於 2019-9-9 05:02 PM 發表
依家班狗冇左人性,佢出棍之狠唔係為制服你,而係要攞你命!至少要扑到你變植物人或斷手斷腳終生殘癈,甚至死亡!依家好似雙方ㄧ定要拼命ㄧ樣,唔係你死就要佢亡!睇見D所謂街方下下出刀斬青年人都冇事既,最近旺角又ㄧ單揸刀落街斬人都得? ...
流下血渣!
革命唔洗付出?

因果由人

你XX生左個暴徒曱甴仲恐佈啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]