• 瀏覽: 10,415
  • 回覆: 72
  • 追帖: 2
+5
如果係真,我要求香港民航處立即停飛所有國泰航線,太危險喇

支持暴徒嘅,正駕駛緊飛機,發表支持暴徒嘅言論,如果有乘客扺唔住頸同佢拗頸,佢會唔會做類似911嘅行為架,終於知點解阿爺要出手

https://www.facebook.com/groups/hongkongaction/permalink/2832888890072068?sfns=mo

曱甴係機場一啲都唔和平囉,阿伯,IT男咪就係比班暴徒打囉,點傾吖,有佢講,無人講

推post, 直至國泰嚴正回應

引用:
原帖由 kawy1333 於 2019-8-10 03:13 PM 發表
巴士,的士,港鐵,小輪,小巴乜都有機會,全部罷坐?
如果佢哋都係做埋啲咁嘅廣播嚟播毒,唔係罷坐,係必須要停止運作,太危險了

引用:
原帖由 BB_so_so 於 2019-8-10 02:37 PM 發表
推post, 直至國泰嚴正回應
國泰航空,暴徒員工

附件

03AC94A3-E2CC-4701-827F-126BD82E73AB.jpeg(181.87 KB)

311B8872-CD25-4250-9560-D4E5E8F26168.jpeg(216.64 KB)

F2595A74-E46F-4C17-AC16-45F839834BE9.jpeg(185.6 KB)

AA5279BC-F281-4BFD-BC1A-465E2E28BD7A.jpeg(199.49 KB)

阿伯俾班廢物蝦,好慘,廢物垃圾都不如🤬🤬🤬🤬🤬

支持加強制裁國泰航空

推比大陸做野

引用:
原帖由 kaka6767 於 2019-8-10 03:54 PM 發表
推比大陸做野
做緊喇,我初時都諗,點解阿爺咁快出必殺技,原來係咁大膽,喺機上播毒

支持

以為自己係的士司機?

希望大家群發
清除心理質素欠佳機師
保障市民大衆生命安全
香港人不願意被911.
到因航投素email.

執咗佢啦

萬一失去理志, 他們什麼做唔出! 後生仔心浮氣燥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]