• 瀏覽: 13,490
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
看到大陸不斷向台灣讓利,所以不相信大陸要在這些年內統一。畢竟統一是件大工程,遲些可能效果更好。只是蔡英文冇有(沒有)識死,愈來愈離譜,竟然明目張胆地招狼入舍;她相信此後來訪的「客」人愈來愈多,造成一個既定「亊實」。

習大大唯有把握良機,提前出手;
先來經濟施遏,餓慌了的狗才知感恩。
取消兩岸中線,解放軍來去自如,讓台民明白誰是大佬。
台灣一定有人找中共商議「如何解局」?
答案是未有答案,讓蔡英文束手無策。
美國?哈哈哈哈!原來答案在美國,牠只隻縮頭烏龜,講就凶狠,做就碌X,建議中國亊由中國人自己解決。
島內民意自然沸騰,蔡英文唯有扯白旗。兩岸商議統一;原來中國台灣人可以放心了;她們認為不好的兩制已經不復存在。

一制大中華
時機堪自誇
美夷真面目
無恥賊阿爸

手機傳來大陸朋友消息;有台灣軍艦不理封鎖,硬闖解放軍陣營。

那便由解放軍先打招呼;兄弟們,你們好,大陸軍艦列隊歡迎!

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-4 10:11 發表

還沒到12點,現在還不算硬闖

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-4 10:11 發表

會唔會係投奔?

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2022-8-4 11:31 發表

會唔會係投奔?
餓了的狗不但知道感恩,而且明白非投降不可。
民主生態;稍為肚餓已經嘈到拆天了!

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2022-8-4 11:31 發表

會唔會係投奔?
老眼昏花,奔字睇咗「降」。
投奔冇咁早啩?😜

投奔要商量下先,畢竟一船有好多人。

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-4 13:14 發表

老眼昏花,奔字睇咗「降」。
投奔冇咁早啩?😜

投奔要商量下先,畢竟一船有好多人。
呆島可以捱幾耐?
如果投奔就要奉上菜婆個頭以表誠意喎。

逆向思維;讓菜英文做台灣省長。台灣當然不再有選腫痛這支歌。

中央就是不下命令,讓牠自己執生。

這戲碼應該好好玩喎!

不如叫習近平下台啦, 統一就晤好妄想, 維尼不斷被白人桶屎忽就會,

貪生怕死紅二代有膽殺9曬D 強國人都未敢向美國挑機

台灣軍隊應該可以放長假, 一個阿婆已經頂得住成個中國軍隊

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-8-4 17:23 發表
不如叫習近平下台啦, 統一就晤好妄想, 維尼不斷被白人桶屎忽就會,

夠鐘食藥啦!

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2022-8-4 17:23 發表

激將法行唔通㗎喇!

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-4 09:45 發表
看到大陸不斷向台灣讓利,所以不相信大陸要在這些年內統一。畢竟統一是件大工程,遲些可能效果更好。只是蔡英文冇有(沒有)識死,愈來愈離譜,竟然明目張胆地招狼入舍;她相信此後來訪的「客」人愈來愈多,造成一個既定「亊實」。

習大大唯有把握良機,提前出手;
先來經濟施遏,餓慌了的狗才知感恩。
取消兩岸中線,解放軍來去自如,讓台民明白誰是大佬。
台灣一定有人找中共商議「如何解局」?
...
樓主頭像典解變成咁?

引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2022-8-4 22:20 發表

樓主頭像典解變成咁?
哈哈哈哈!你唔講我都唔知自己有頭像。
估計系版主傑作。😳

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-4 17:12 發表
逆向思維;讓菜英文做台灣省長。台灣當然不再有選腫痛這支歌。

中央就是不下命令,讓牠自己執生。

這戲碼應該好好玩喎!
我就想保持現狀,困死班呆民等佢哋變成餓狗拎菜婆個頭投誠。

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-8-4 20:23 發表

夠鐘食藥啦!
冇藥醫,等人道毀滅。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]