• 瀏覽: 6,243
  • 回覆: 4
+4
講真, 即使政府有幾多問題都好!黃人唔抵幫, 運動期間只識鬥黃玩分化! 唔夠黃都唔得!  講到幾黃都好, 轉頭因mirror 食麥記

其實黃人講到自己幾民主! 運動期間一唔夠黃,黃人就互相批鬥,咁呢d叫民主?

講到明係一場 "不自由, 毋寧死" 嘅革命, 有啲野, 係要咀炮到底嘅.
不過, 除咗自己去找死果啲之外, 有冇人死呢? 係冇.

附件

8964 colour revolution 1.0.png(335.31 KB)

8964 colour revolution 1.0.png

Democrazy 10 commandments.png(389.97 KB)

Democrazy 10 commandments.png

Democrazy is a hoax.png(189.66 KB)

Democrazy is a hoax.png

Dont ask just Believe.png(536.05 KB)

Dont ask just Believe.png

某些人 一味 只知道反

美歐獵殺野豬

香港白癡 還要保護野豬!! 任由野豬傷人!!

你說這群白癡是不是腦殘 

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-11-21 11:03 PM 發表
某些人 一味 只知道反

美歐獵殺野豬

香港白癡 還要保護野豬!! 任由野豬傷人!!

你說這群白癡是不是腦殘 
不是腦殘。是有目的是要推倒特區大型基建,北大都會和填海造地。特區大旦錯失大型資本投入擴大容量很快失去活力

寶島green silk 🐸和本土旺師飯民米豬連在特區圖謀破壞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]