• 瀏覽: 10,444
  • 回覆: 29
為了討好一少部份黑暴人士,而令大多數人受罪

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-10-31 12:55 發表
根本上系一丘之貉。

葉劉呢?

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-10-31 12:55 PM 發表
林鄭一上台……話要搞大和解!
急不可待……要討好泛民反對派,大量增加撥款俾教育及社福界,都是反對派最重要陣營,提供大量資源給他們反政府。

葉劉跪舔彩虹族類,殖民餘孽個個PK

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-10-31 12:55 PM 發表
佢同聰聰都係拉 ... 頭半年咩都唔郁 , 唔係強強上左台 ,
控制左個局勢先 , 根本之後所有野都做唔到 , 國安法都唔會咁快立 !!!

釣魚時, 係咪要俾"餌", 啲魚至會上釣.......如果要引哂啲蛇蟲鼠蟻出嚟, 一樣都要用"餌"......仲要不動聲色.......至唔會吓走啲"獵物".........

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-2 06:30 AM 發表

樓主煽惑他人憎恨政府,已犯國安法!
你根本都唔知咩係國安法

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-11-2 07:15 AM 發表

華記都收皮啦!
華記收皮係因為要平息鬥爭

引用:
林鄭點討好黑暴?國安法之前,林鄭其實被架空,不要咩都賴,真正令黑暴崛起的其實是忠誠廢物。

引用:
原帖由 zamora 於 2021-11-1 11:51 PM 發表
釣魚時, 係咪要俾"餌", 啲魚至會上釣.......如果要引哂啲蛇蟲鼠蟻出嚟, 一樣都要用"餌"......仲要不動聲色.......至唔會吓走啲"獵物".........
師兄睇得通

總之大鳴大放之後就。。。

引用:
原帖由 rrt202 於 2021-11-2 08:18 AM 發表

華記收皮係因為要平息鬥爭
那只歐洲xx是黃狗,但是華記這種人應該就是傳說中的忠誠廢物。是地產代理人,反對明日大魚,反對發展東北。

那些人是忠誠廢物,兩面派呢?當天反對逃犯條例和要求設立警察調查的人。支持的建制派不是忠誠廢物,就是兩面派。

引用:
原帖由 big3624 於 2021-11-2 08:59 AM 發表

師兄睇得通

總之大鳴大放之後就。。。
過譽過譽.........🙏🙏🙏........香港好多人只係識鬧, 點解個樣唔做, 呢樣唔做, 個樣做得唔好, 呢樣又做得唔好......, 其實, 佢哋又唔係棋局中人, 點知如何下子何時下子至最有利個棋局.......

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]