• 瀏覽: 12,765
  • 回覆: 54
之前走左唔來,因為覺得唔岩chan,而家番來
E個帖係證明我係岩定錯
如果我錯,咁我照舊,少講少錯
如果我岩,咁我可能,只係可能,有時間ge,就再寫一D
當然,我寫野好少人明,我認我問題
至少,係寫俾肯睇ge人
-----------------------
後續:35樓
完:52樓

理由 ?

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-11-3 04:00 PM 發表
理由 ?
理由:我反贏左再講,真係無得反贏就當我講經

但係仲未完的,至少,我手頭掌握的資料係咁顯示,贏左再講
輸左6萬有多,股市散戶真係點都輸

頂頂先,唔想被刪貼到時搞到要開新貼
多多包涵

引用:
原帖由 highmax 於 2020-11-3 02:15 PM 發表
E個帖係證明我係岩定錯
至少,係寫俾肯睇ge人
你唔講明侵侵贏乜,我地好難有得傾喎,到時你話侵侵贏左golf,不過輸左選舉,我咪吹你唔漲?

引用:
原帖由 highmax 於 2020-11-3 14:15 發表
E個帖係證明我係岩定錯
至少,係寫俾肯睇ge人
人地問你憑乜理由啊!
你咪答「上帝話你知囉」。笨七!

唔係又係sidney powell 揸住個d料下話~

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-12-21 09:51 PM 發表

你唔講明侵侵贏乜,我地好難有得傾喎,到時你話侵侵贏左golf,不過輸左選舉,我咪吹你唔漲?
咪係,計國家新冠確診人數,同新冠死亡人數,咁侵侵真係贏人幾條街

美肺人數計,直情大勝

最後一招開戰,戒嚴
繼續做總統

我也立貼為證,柒朗普一定會四,不過我唔知係邊一日

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-12-21 09:51 PM 發表

到時你話侵侵贏左golf,不過輸左選舉,我咪吹你唔漲?
咁我又唔會咁狗
佢繼續做總統=贏,到時我再講明原因,等我,ok??
版主留住個帖先,到時贏左我發長文講原因🙏

引用:
原帖由 highmax 於 2020-11-3 02:15 PM 發表
E個帖係證明我係岩定錯
至少,係寫俾肯睇ge人
f

引用:
原帖由 highmax 於 2020-12-22 09:11 PM 發表

到時你話侵侵贏左golf,不過輸左選舉,我咪吹你唔漲?
咁我又唔會咁狗
佢繼續做總統=贏,到時我再講明原因,等我,ok??
版主留住個帖先,到時贏左我發長文講原因🙏
拜振華一月二十號上任你最好都出嚟交代吓點解你信侵侵可以翻盤。 希望你唔好攞大妓院,Qanon果D所謂證據出嚟柒。

少講少錯..

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]