• 瀏覽: 1,238
  • 回覆: 11
港奸話:已經在本版好幾次讚揚了中國共產黨。大家有見到港奸讚揚嗎?

1、事實係廣大瀏覽者睇到港奸如何誣衊中國。

那麼究竟讚揚的尺度+準則 是什麼呢?

2、原來讚揚係要用港奸嘅尺度+準則㗎?

讚揚唔係出自內心,而係要用港奸轉載嘅大紀元嚟污衊中國先係準則。

港奸你無嘢呀!

正常人都睇得出條友別有用心,近排仲撕破臉擺明認自己係法卵功信徒,目的就係造謠抵毀天朝,但因有國安法關係,怕討論區以觸犯法律關係封佢帖,所以假借愛國言論逃避封帖…

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2021-3-12 10:51 AM 發表
正常人都睇得出條友別有用心,近排仲撕破臉擺明認自己係法卵功信徒,目的就係造謠抵毀天朝,但因有國安法關係,怕討論區以觸犯法律關係封佢帖,所以假借愛國言論逃避封帖…
咪由得佢別有用心囉!

條粉腸幅街,帖說的一套,但,,背後的目的係做謠,

引用:
原帖由 後生族 於 2021-3-12 12:08 PM 發表
條粉腸幅街,帖說的一套,但,,背後的目的係做謠,
明眼人都睇得出港奸嘅所作所為。

條友越來越似小學生般幼稚..

引用:
原帖由 後生族 於 2021-3-12 12:14 PM 發表
條友越來越似小學生般幼稚..
小學生?
我常常說:在全能造物主面前,我是很渺小的。
===
本帖子一樓的內容才是你應該評論的,而不是你去貶損其他人。
我鼓勵你做一些對北京中央,對香港市民有益的事情,寫一些真正利民紓困的政見。
----
在本帖子這個討論環境,邀請你就著一樓的內容發表己見。
好不好?

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2021-3-21 09:25 AM 發表

小學生?
===
我鼓勵你做一些對北京中央,對香港市民有益的事情,寫一些真正利民紓困的政見。
----
好不好?
"鼓勵你做一些對北京中央,對香港市民有益的事情,寫一些真正利民紓困的政見"

撒謊造謠肯定不是甚麼有益的事情
有沒有在你的造物主面前懺悔?

佢只不過擦存感,要撈沉底帖帖文都唔敢再開帖,就為怕無人回被人唱…所以最好佢出咩都唔好回應

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2021-3-21 12:30 PM 發表
佢只不過擦存感,要撈沉底帖帖文都唔敢再開帖,就為怕無人回被人唱…所以最好佢出咩都唔好回應
事情要分別對待。

他做樓主的不必理會,因為他可以利用拉黑來自我陶醉一番。

他來到了這裏,絕對要好好招呼。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2021-3-21 09:25 AM 發表

小學生?
===
----
好不好?
居心不良,圖謀不軌,妖言惑眾,必引人非議。
其身不正,何以正人?

我們為何要相信經常説謊的人?

常說:條在全能造物主面前 只係 一舊劣屎...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]