• 瀏覽: 1,626
  • 回覆: 12
70萬人口的華盛頓,湧入2.5萬美國大兵...

咁既規模,相當於25萬大軍在香港!
香港暴亂最嚴重時候,整個警隊前線後勤3萬人,又要維持本身工作,真正應付暴亂最多只有6000-8000,同25萬差太遠吧!

如果hk曱甴話港府怕你地,咁美國政權就要乘大30倍
點解美國政權自稱民主又咁怕人民?

因為美國從來不民主! 民主只係一張包裝紙,當權貴受到平民威脅,就顧唔上包裝紙了。

圖: https://finance.sina.com.cn/tech ... ftpnnx8544304.shtml

如果唔講邊個國家
仲以為係
金正恩登基

可惜港官黃畜卻真正相信美式民主呢套

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-20 04:50 PM 發表
一槍爆頭 快 靚 正

引用:
原帖由 starr 於 2021-1-20 03:12 PM 發表

香港暴亂最嚴重時候,整個警隊前線後勤3萬人,又要維持本身工作,真正應付暴亂最多只有6000-8000,同25萬差太遠吧!

因為美國從來不民主! 民主只係一張包裝紙,當權貴受到平民威脅, ...
因為 美國果D叫 暴徒, 香港果D叫 示威者! 美國人唔帶口罩衝入法會 叫暴動恐怖襲擊, 香港人帶防毒面具 又傘又汽油彈 叫和平示威⋯

早話控制媒體就可以平暴了, 美國人一早知道呢個絶招, 連夜封鎖川普的推特, 輕易地控制住整場暴亂。
香港政府? 算把啦啦, 拉左賣國黎搵個有料嘅主控官都要受英國干涉。
白人

恭賀拜燈順利就職

引用:
原帖由 starr 於 2021-1-20 15:12 發表

因為美國從來不民主! 民主只係一張包裝紙,當權貴受到平民威脅, ...
好文得滯,冇黃尸敢覆。😳😳

軍隊入華盛頓城

民主、自由永遠都騙班傻仔,台灣省府門前拒馬都笑死人啦,蔡婆口中日日念念有詞民主、自由。

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-20 04:50 PM 發表
有錢就是真理,
富人放的屁都是香的。
同樣的制度,同樣的宣傳,黃畜對美國跪舔不已,對印度卻不屑一顧。

引用:
原帖由 宇宙可愛的採購 於 2021-1-23 02:43 AM 發表
民主、自由永遠都騙班傻仔,台灣省府門前拒馬都笑死人啦,蔡婆口中日日念念有詞民主、自由。
https://www.youtube.com/watch?v=T982i8O1HfM

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]