• 瀏覽: 8,198
  • 回覆: 75
來看看美國人吧,
一個即將離任的政府,使勁的挖坑埋雷使絆子,就是為了要使下任政府癱瘓,一事無成,讓國家停滯甚至陷入混亂。
這樣禍國殃民的行為,竟然可以堂而皇之的上演,合法的上演,真正深受其害的人民也甘之如飴。
垃圾的制度,產生垃圾的政府,孕育愚蠢的人民,美國人民有多反智多愚昧,這次疫情看得清清楚楚,簡直就是豬 !
而港燦,竟然崇拜美國豬,這是啥玩意 ?無脊椎低等生物-- 蠕蟲 
蠕蟲港燦眼裡的美國豬--- 簡直就是神明 !

樓主講緊自己?

好彩樓主唔愛國, 唔係就大鑊了.

啲黃屍曱甴咪仲幼稚, 喺中國地方玩反中, 輸到一無所有, 著草嘅著草, 踎監嘅踎監.

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-8 05:24 AM 發表
大陸人係乜都信權威!
我舉個例子,人哋話孝敬父母係好應該,佢哋就信好應該!
到有人話,爹娘不及毛主席親,佢哋又信父母不及毛主席親,從來不懂掉返轉去檢討!

有啲所謂專家話填左個湖做田,種米好,佢哋又填,跟住河水氾濫到七彩,先知衰!

宜家有人話要搞倒錢填海,又一窩蜂話贊成填海,又唔想吓,咁多人唔生仔,咁多人移民,又大批人去大灣區發展,過多二十年,有大批戰後出世的人拜拜,根本人口得返四、五百萬,填咗 ...
你呢段說話  以足以証明你大腦程式化 別人輸入填海做地是錯的  你大腦永遠運行填海做地是錯!  不會思考一下 填海做地帶來的好處  又不會比較一下 新加坡同香港一直填海做地帶來今天的成果!  一部電腦教人類點做人  搞笑!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-8 12:20 PM 發表

我有話填海一定係錯嗎?
成個將軍澳都係填出來,但不用錢的!
建築商、裝修公司,係俾錢政府,幫佢地處理墮性廢物咁填出來!

如果中共無錢,咪索性出聲囉!發幾千億債卷,屈香港政府買,再屈藍絲買,反正佢哋大把錢!
但就唔好填海了,做乜搞到中華白海豚無法生存?
咩Q都中共 同台灣南島裔人一撚樣    毒豬肉又中共 行路仆街又中共  咩撚都中共!除左中共有冇其他植囗!?  你會唔會因為中共去燒炭呀?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-8 12:33 PM 發表

為什麼不可以咩都中共?大陸人覺得咩都係民主搞衰嘅!咩都係民主唔好!
咁我掉轉話:咩都係獨裁好!獨裁係萬能,可以起死回生,可以改變氣候,可以毀滅地球呀⋯⋯
為什麼咩都可以中共?欠你架  我地叫中國人   華人  漢人  咩叫大陸人?是否 歧視我們漢族中國人?是否向我們華人宣戰?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-8 05:24 AM 發表
大陸人係乜都信權威!
我舉個例子,人哋話孝敬父母係好應該,佢哋就信好應該!
到有人話,爹娘不及毛主席親,佢哋又信父母不及毛主席親,從來不懂掉返轉去檢討!

有啲所謂專家話填左個湖做田,種米好,佢哋又填,跟住河水氾濫到七彩,先知衰!

宜家有人話要搞倒錢填海,又一窩蜂話贊成填海,又唔想吓,咁多人唔生仔,咁多人移民,又大批人去大灣區發展,過多二十年,有大批戰後出世的人拜拜,根本人口得返四、五百萬,填咗 ...
你哋咪又一樣人講乜你哋又信乜?
D教授話違法可以達義,你哋咪又信去違法!
D粟屍話坐監可以令人生更精彩,你哋咪又去人生更精彩!
又有粟屍話暴力可以解決問題,你哋咪又去打家劫舍,殺人放火!
學人五十步笑一佰步?

你今天係深圳南山區仲搵到個話毛主席親既人, 我請你食一餐

醒下啦 2020年喇on9仔

引用:
原帖由 robin09 於 2020-12-8 10:41 AM 發表
來看看美國人吧,
一個即將離任的政府,使勁的挖坑埋雷使絆子,就是為了要使下任政府癱瘓,一事無成,讓國家停滯甚至陷入混亂。
這樣禍國殃民的行為,竟然可以堂而皇之的上演,合法的上演,真正深受其害的人民也甘之如飴。
垃圾的制度,產生垃圾的政府,孕育愚蠢的人民,美國人民有多反智多愚昧,這次疫情看得清清楚楚,簡直就是豬 !
而港燦,竟然崇拜美國豬,這是啥玩意 ?無脊椎低等生物-- 蠕蟲 
蠕蟲港燦 ...
講得很好

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-12-8 12:33 PM 發表

為什麼不可以咩都中共?大陸人覺得咩都係民主搞衰嘅!咩都係民主唔好!
咁我掉轉話:咩都係獨裁好!獨裁係萬能,可以起死回生,可以改變氣候,可以毀滅地球呀⋯⋯
14億人都支持一黨專政,支持人大代表14億人,你不滿就移民吧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]