• 瀏覽: 3,229
  • 回覆: 30
  • 追帖: 1
兩年黑暴,就打爛左啲櫃員機,反轉左美心360,中共一條毛都無少到,其實呢啲事係啲正常人眼中,已經係一早預知到既事,當局者迷既黑暴比人洗腦以為真係可以攪掂中共。

黑暴一個個重判,走佬台灣,結果之前係FB立喊坐威既黃絲,由以前日日轉發文宣變成依家曬飲飲食食既相,黑暴變曬傻仔。

由黑暴初期充滿希望以為真係能成事,變到依家黑暴泛民絕望,只係因為中共強立國安法一個行動,事後睇返,大家終於明白中共捽死泛民只係踩死隻螞蟻咁簡單,唔踩死你只係想放過你,點解依家攪到咁,全部都係泛民迫中共咁做,正如泛民講既壓迫愈大反彈愈大。

最後恭喜泛民成功爭取國安法。

係國安法之前根本無人諗到可以咁樣破局,人人都被困係要立法會通過23條既思維,中共既思維係跳躍性唔會被局限,係事後睇,下?咁簡單就攪掂泛民啦?所以真係好佩服中共,美國同中共比,差太多班。

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2020-11-16 04:33 PM 發表
係國安法之前根本無人諗到可以咁樣破局,人人都被困係要立法會通過23條既思維,中共既思維係跳躍性唔會被局限,係事後睇,下?咁簡單就攪掂泛民啦?所以真係好佩服中共,美國同中共比,差太多班。
睇返戴耀廷嘅攬炒十部曲, 佢哋真係戇居到以為中央會跟佢哋個劇本去演。

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-11-16 04:41 PM 發表

睇返戴耀廷嘅攬炒十部曲, 佢哋真係戇居到以為中央會跟佢哋個劇本去演。
係囉,當初我都以為香港就咁玩完,結果都係自己太蠢,諗唔到在國內立法已經可以取代23條,睇返啲黑暴成日以為自己好醒好高質,成日講人一藍腦便殘,其實自己蠢到加零一,

泛民總辭其實就係比下台階自己,因為已經知道無得玩了,可憐左啲窮鬼泛民,要陪有錢泛民做總辭呢台戲,鄭松泰算係最醒又厚面皮個個了,知道總辭就係垃圾行動。

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2020-11-16 04:22 PM 發表
兩年黑暴,就打爛左啲櫃員機,反轉左美心360,中共一條毛都無少到,其實呢啲事係啲正常人眼中,已經係一早預知到既事,當局者迷既黑暴比人洗腦以為真係可以攪掂中共。

黑暴一個個重判,走佬台灣,結果之前係FB立喊坐威既黃絲,由以前日日轉發文宣變成依家曬飲飲食食既相,黑暴變曬傻仔。

由黑暴初期充滿希望以為真係能成事,變到依家黑暴泛民絕望,只係因為中共強立國安法一個行動,事後睇返,大家終於明白中共捽死泛民 ...
英國人走咗之後,到舊一代政客離場後,新來的泛民走狗,都唔知道國家機械動起來既可怕
管治14億既中共,槍子出政權既共產黨,會怕你班泛民?可笑

我幾鐘意國安法
支持國安法
支持習總書記

玩政治,中國長年累月經驗,只不過以前內鬥內耗,但現在有經濟支持,猛虎出山,再唔係東亞病夫。

也怪不了黃絲,歷史上的中國人就是生蕃,沒有知識,還敢以義和團之名去斬殺西方人,誰不知自己才是愚昧、落後和無知,大陸人能相信嗎?
如果西方人相信大陸人,黃絲才會相信中國人吧!

當時已轍消條例,理應收手,但暴派以為可食住上,5大素求必得。而泛民已知不妙,但奈何比暴派牽住鼻走,為利益而順應。

引用:
原帖由 寒冬委屈的白襪 於 2020-11-16 09:18 PM 發表
玩政治,中國長年累月經驗,只不過以前內鬥內耗,但現在有經濟支持,猛虎出山,再唔係東亞病夫。
共產黨是馬上得天下的,
從21人小團體開始,千萬同志犧牲,經歷千難萬險才打下江山。
黑暴想推翻中共,也得準備犧牲千萬人。

引用:
原帖由 寒冬委屈的白襪 於 2020-11-16 09:18 PM 發表
美國都好弱智,退出TPP, TPP失敗,將東盟日韓推向RCEP,.

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-11-17 04:42 AM 發表
也怪不了黃絲,歷史上的中國人就是生蕃,沒有知識,還敢以義和團之名去斬殺西方人,誰不知自己才是愚昧、落後和無知,大陸人能相信嗎?
歷史上中國絕大部份時間都係全球最大國家,美國人係屠殺者。

引用:
原帖由 kelvin.... 於 2020-11-17 07:59 AM 發表
當時已轍消條例,理應收手,但暴派以為可食住上,5大素求必得。而泛民已知不妙,但奈何比暴派牽住鼻走,為利益而順應。
所以年青人都係自以為是,心高氣傲,依家輸到底褲都甩埋,仲係咁串。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-11-17 04:42 AM 發表
現在美國更像義和團,點解黃屍仲信美國人?

仲有黃屍既思維留在清朝嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]