• 瀏覽: 599
  • 回覆: 10
美國NBC指蘋X日報涉嫌作文,誣衊拜登兒子。
港奸同蘋X日報套路同出一轍喜愛誣衊。
呢次美國佬都唔幫肥佬黎直接對佢出嚟!
挑!我以為第四權有幾咁神聖,到最後都係作文。
一早話文人多大話㗎啦!報紙佬靠得住豬乸都會上樹。

偉哉!蘋果。壯哉!輪子。
這世上唯二的兩個組織敢同時得罪中美兩大強國。

后事如何?一定十分有趣。

港奸大聲疾呼咁話捍衛所謂第四權。乜咁甩轆㗎!
原來港奸嘅第四權可以作嗰喎!
原來什麼第四權都只不過係政治工具。

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-10-30 07:43 PM 發表
師兄, 支持!
港奸上賊船.蛇鼠一窩.
仲高調咩第四權.

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-10-30 07:43 PM 發表
NBC跟紐時出文指控蘋果跟輪子干預美國國家內政,那不是隨便登一則告示便能自清的。
🙉🙈🙊的邏輯,蘋果跟輪子有接下去兩個選擇:
1. 玩🙊🙈🙉的最愛遊戲,「証明從沒發生過的事倩不存在;
2. 正式提告對方誹謗,由法庭判定還其清白。
就是不知道蘋果跟輪子會否跟🙉🙈🙊一樣慫,躲起來當🐢呢?

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-10-30 08:50 PM 發表
偉哉!蘋果。壯哉!輪子。
這世上唯二的兩個組織敢同時得罪中美兩大強國。

后事如何?一定十分有趣。
仲有菜蝗English Choi

引用:
原帖由 breadstick 於 2020-10-30 09:04 PM 發表

仲有菜蝗English Choi
呀!對。數一數,還有郭文貴

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-10-30 09:09 PM 發表

呀!對。數一數,還有郭文貴
郭文貴/班農已在埋單收皮了!
美國人,兔死狗烹.
真不得之了!

引用:
原帖由 breadstick 於 2020-10-30 09:11 PM 發表

郭文貴/班農已在埋單收皮了!
美國人,兔死狗烹.
真不得之了!
中國政府抓人要有証有據堵住西方國家的嘴,老美要弄死你可不會這麼文明啊!

作文權. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]