• 瀏覽: 1,428
  • 回覆: 17
別墨跡。

你說說-

中國人的劣根性是否:偷竊別人的
1學術著作+
答:邊本學術著作?

2科研成就
答:邊啲科研成就?

你有愛國責任。
馬上思考:

1發展太空事業的 政治意義
答:我唔係太空迷更唔知有啲咩政治意義。

2怎樣改善民族性,
答:唔知邊個國務院領導邀請你改善民族性?
3怎樣協助發射火箭踏上成功之途。
答:火箭發射你都識?呢啲緊係留比科研人員思考啦!
你識就唔使喺度狗噏。

不要竊竊私語,說人是非。那種格調令共產黨蒙羞。
答:竊竊私語嘅意思私下交談。而應該用高談闊論係唔係好啲?中文大學有你啲咁嘅敗類係中文大之恥。

你們每天都在演統一模式的戲:三五成群地遮掩我的有營養的留言,譬如我這個留言:
答:點解有營養都有人向港奸掟石?

港奸新版本(你們的戲:三五成群地遮掩我的有營養的留言-- 我厭倦了。)
答:港奸營養留言~我厭倦了?港奸樂此不疲就真。

國家興亡港奸有責,港奸無需擔心國家大事,國家有領導。
把精力研究一介港奸如何走向港奸之路。

仲有以下盤人咩料…
你首先證明你的質素:
1.學歷;
2.對政治的認識;
3.政治立場;
4.從來有沒有在任何場合被認定專家。
5.你的品德

大家都可以攞佢嘅笑料出嚟睇下。

港奸笑料多的是。
別太認真。
呢帖都係分享笑料。

你的行為本來要在吹水版列出來
嚴肅的政治要去吹水。

你剩下一次機會去申辯。
有人以為自己是版主。

至於你的行為,在適當時間會被處理。
三年又三年。一

引用:
原帖由 40342 於 2020-9-17 10:10 PM 發表
你的行為本來要在吹水版列出來
嚴肅的政治要去吹水。

你剩下一次機會去申辯。
有人以為自己是版主。

至於你的行為,在適當時間會被處理。
三年又三年。一 ...
誣衊也是嚴肅的,首先將廣大瀏覽者當SB。
跟住拉黑後補上一句,你同意一樓論點。

在香港要堅持黨嘅領導,什麼都是黨說了算,不准對國家提出任何質疑,全世界中國人都要為黨犧牲,因黨是中華人民共和國唯一合法政府,大家要團結於習主席周圍,將所有反中亂港人士送進監獄,對港府政策不滿的人全部一律照訴諸法庭,律政署相關人員一律需要配合,法官需要按照黨的需要判決.

引用:
原帖由 albert111hk 於 2020-9-17 11:18 PM 發表
在香港要堅持黨嘅領導,什麼都是黨說了算,不准對國家提出任何質疑,全世界中國人都要為黨犧牲,因黨是中華人民共和國唯一合法政府,大家要團結於習主席周圍,將所有反中亂港人士送進監獄,對港府政策不滿的人全部一律照訴諸法庭,律政署相關人員一律需要配合,法官需要按照黨的需要判決. ...
有啲咁嘅事?
犯罪唔使受法律制裁就好啦!
有大條道理去破壞社會。

引用:
原帖由 albert111hk 於 2020-9-17 11:18 PM 發表
在香港要堅持黨嘅領導,什麼都是黨說了算,不准對國家提出任何質疑,全世界中國人都要為黨犧牲,因黨是中華人民共和國唯一合法政府,大家要團結於習主席周圍,將所有反中亂港人士送進監獄,對港府政策不滿的人全部一律照訴諸法庭,律政署相關人員一律需要配合,法官需要按照黨的需要判決. ...
唔知你點為黨犧牲呢。
黨講咗啲咩嘢?
黨話反中亂港唔使受法律制裁?

叫香港自行立23條,唔鐘意咪國安法囉!
逃犯條例唔鐘意,咪由得陳同佳和你lunch囉!
嗰十二隻仆街家屬話叫港府送返香港先喎!無逃犯移交條例㗎!
想點?

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2020-9-17 11:14 AM 發表
仲有以下盤人咩料…
你首先證明你的質素:
1.學歷;
2.對政治的認識;
3.政治立場;
4.從來有沒有在任何場合被認定專家。
5.你的品德 ...
還有經典之作
政治乃是嚴肅的
跟著就認真的胡說八道

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-9-17 07:21 PM 發表
~我發文目的不是要說服你的!~

頂!
咁個柒頭回我托呀!
恭喜你
你已經是他的同路人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]