• 瀏覽: 1,024
  • 回覆: 14
修例風波後,無恥事十嘗八九,要靠美國撥亂反正了

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-9-3 10:45 AM 發表
戴妖都唔識計呢條數, 唔怪你
選舉要一天內完成, 點票要一個通宵完成... 人手必然要高度密集, 風險高出多倍
檢測攤開多天去做, 並且嚴謹間距, 黃人又不參與, 播毒機會大減

附件

P2020090100839_photo_1179753.jpg(101.96 KB)

戇鳩, 根本唔洗排隊, 去過就知道,入到去全部分開坐, 個個位都隔到鬼死咁遠,  又鬼死咁大風, 換氣率勁高, 安全過行商場. 仲要唔洗幾分鐘就搞掂.
選舉當然可以照跟,分十日八日投票,投票前預約,問題黃人又會嘈生晒。

仲有,最戇鳩就係話要靠美國
美國既"藍絲"O岩O岩開槍打瓜左兩個BLM手足,真係風頭火勢
傻侵作為美國最大既"藍絲廢老"得閒理你? 唔小鳩你已經好好

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-9-3 10:45 AM 發表
不要問、只要信。
你只要重複講多幾百次,就會將你所講嘅合理化喇。
加油。

引用:
窮逼,你月收入多少,有工作嗎?
我在香港有物業,你呢,還在住劏房嗎?

師兄們.唔好回覆啦.
同弱x爭辯得多都會弱x

引用:
有冇腦架!投票一日過,檢測分七日,黃C確實低智

穩 性 中招又晤驗的黃人,應要拉去座囚

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-3 11:11 AM 發表

戴妖都唔識計呢條數, 唔怪你
選舉要一天內完成, 點票要一個通宵完成... 人手必然要高度密集, 風險高出多倍
檢測攤開多天去做, 並且嚴謹間距, 黃人又不參與, 播毒機會大減 ...
師兄唔好太直接啦,有腦就唔係黃絲啦

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-9-3 08:30 PM 發表

師兄唔好太直接啦,有腦就唔係黃絲啦
係嘅

引用:
原帖由 山邊自我的菠菜 於 2020-9-3 07:35 PM 發表

有冇腦架!投票一日過,檢測分七日,黃C確實低智
七日都未必得

識好多人都預約唔到,full哂

同埋依家流程都係慢,仲有好多進步空間

黃屍區議員, 叫市民唔好做檢測仲無恥.

他們不是分是非黑白,而是分你我藍黃。

引用:
原帖由 神名綾人 於 2020-9-4 08:26 AM 發表

七日都未必得

識好多人都預約唔到,full哂

同埋依家流程都係慢,仲有好多進步空間
相信會加碼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]