• 瀏覽: 2,509
  • 回覆: 29
+8
香港疫情喺2月至6月尾,連續5個月每月都只係有一兩個本地確診,來係全球本土感比例最少嘅地區之一

但自6月尾至7.1曱甴暴徒連串非法示威暴亂,尤其是7.1非法示威暴亂,係幾千至過萬隻曱甴黐埋一齊超過12個鐘,當中包括好多係喺疫情嚴重嘅國家回流香港冇耐嘅回流曱甴,與其他幾千至過萬隻曱甴黐埋一齊集體交叉感染

非法示威暴亂完結後,呢幾千至過萬隻曱甴返香港各區,變成喺全港各區散播疫症,因而導至疫症全港大爆發,令本來喺2月至6月尾,連續5個月每月都只係有一兩個本地確診,瞬即大大幅增長至每日有廿機三十個本地確診

再到上星期,反對派連續兩日搞反對派立法會選舉初選,每日都數以萬計黃人不斷密集排隊投票,數以萬計黃人連續兩日集體交叉感染,令本已因7.1非法示威暴亂而導至疫症全港大爆發,再火上加油擴大至近日每日都有五、六十個本地確診

而多間黃店喺嗰兩日都代收反對派初選嘅投票,令呢兩日黃店都集結大量曱由投票人士,結果多間黃店有員工或食客受感染確診

香港由本來係全球本土確診比例最少嘅地區之一,被反對派、曱甴搞到而家全港各區疫症大爆發,之後再被反對派、曱甴擴大疫情

事實數據證據確鑿

泛暴派始終如一的目標: 攬炒

近期目標疫情攬炒,長期目標經濟攬炒

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-7-19 12:53 PM 發表
泛暴派始終如一的目標: 攬炒

近期目標疫情攬炒,長期目標經濟攬炒
班曱甴聽哂黎智英老點,完全冇腦

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-7-19 11:54 AM 發表
香港疫情喺2月至6月尾,連續5個月每月都只係有一兩個本地確診,來係全球本土感比例最少嘅地區之一

但自6月尾至7.1曱甴暴徒連串非法示威暴亂,尤其是7.1非法示威暴亂,係幾千至過萬隻曱甴黐埋一齊超過12個鐘,當中包括好多係喺疫情嚴重嘅國家回流香港冇耐嘅回流曱甴,與其他幾千至過萬隻曱甴黐埋一齊集體交叉感染

非法示威暴亂完結後,呢幾千至過萬隻曱甴返香港各區,變成喺全港各區散播疫症,因而導至疫 ...
曱甴話咁先至係同世界接軌,染病係普世價值。

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-7-19 02:13 PM 發表

曱甴話咁先至係同世界接軌,染病係普世價值。
7.1非法暴亂,泛民搞初選,令本來香港受控嘅疫情大爆發

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-7-19 02:15 PM 發表

7.1非法暴亂,泛民搞初選,令本來香港受控嘅疫情大爆發
自已出來柒,然后乃政府抗疫不力,黃人好L叻既,無恥係無敵,攬炒呀麻,成全晒你地。

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-7-19 02:20 PM 發表

自已出來柒,然后乃政府抗疫不力,黃人好L叻既,無恥係無敵,攬炒呀麻,成全晒你地。
黃絲曱甴暴徒終於搞死全香港、搞死全香港市民

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-7-19 02:25 PM 發表

黃絲曱甴暴徒終於搞死全香港、搞死全香港市民
班人害完香港一次又一次,呢次係大規模傷害。

引用:
原帖由 lewark 於 2020-7-19 02:33 PM 發表

班人害完香港一次又一次,呢次係大規模傷害。
班連登曱甴死都要搞暴亂,班連登軍師喺連登日日煽動咩“香港人日程表”,而家終於俾佢哋搞到全港一鑊熟

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-19 02:55 PM 發表

幾百個公安武警入港 冇隔離檢疫
跟住就大爆發
一來必定有檢疫

二來大陸已經杜絕疫症咁滯啦

咪咁井底之蛙啦

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-19 02:56 PM 發表

D大陸人唔來香港就冇D咁嘅事
大陸而家安全過香港,有健康碼,全民健康有根據。

唔好賴人啦
係你地黑暴專登自己傳染後。71專登再傳播。

你地呢啲就係攬炒就指責其他人。係你地特性,見怪不怪。

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]