• 瀏覽: 2,260
  • 回覆: 48
你咁x正義
你堂堂正正公開自己身份先啦
躲埋網絡裡面把撚咩

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-18 10:08 PM 發表

我又唔係共產黨
我又冇話自己偉光正

你唔係想話做共產黨徒一定要偷偷摸摸下話?
照你講法
共產黨咁偉光正
即係你自己都自認偷偷摸摸囉
都話左你淨係躲埋網絡裡面冇面見人架啦

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-18 10:55 PM 發表

乜做共產黨需要偷偷摸摸架?
共產黨徒唔見得人架?
搞乜講到九唔搭八咁呀
搞唔掂咪刪帖囉
反正你一向都柒下柒下架啦

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-18 09:43 PM 發表
反正都要全體被美帝制裁,不如先下手為強:

1. 公開自己黨徒嘅身份同家人嘅名單
2. 公開取消自己同家人嘅外國國籍
3. 公開放棄自己同家人響外國嘅資產
4. 公開取消同有美元有關業務嘅銀行嘅戶口
5. 公開宣佈同現代文明世界勢不兩立
6. 公開宣佈同以習近平為首嘅黨中央共存亡, 死而後已

下省5000字, 歡迎補充 ...
病得好重,就快腦死亡,盡快就醫,切勿自誤

同意

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-18 10:08 PM 發表

我又唔係共產黨
我又冇話自己偉光正

你唔係想話做共產黨徒一定要偷偷摸摸下話?
你話攤開就攤開咩,冷戰都來啦

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-18 09:43 PM 發表
反正都要全體被美帝制裁,不如先下手為強:

1. 公開自己黨徒嘅身份同家人嘅名單
2. 公開取消自己同家人嘅外國國籍
3. 公開放棄自己同家人響外國嘅資產
4. 公開取消同有美元有關業務嘅銀行嘅戶口
5. 公開宣佈同現代文明世界勢不兩立
6. 公開宣佈同以習近平為首嘅黨中央共存亡, 死而後已

下省5000字, 歡迎補充 ...
樓豬,你響香港咁多土生土長市民講共產黨,有啲遙遠。不過可以話你知,共產黨從來冇搞過我。

不如你講下最近有幾多民主人仕雞飛狗走啦!呢個又話退休,嗰個又話重從來無講過獨立,跟住呢個黨又解散,嗰個黨又夾帶私逃。大妖都收皮,茄哩啡無耳議猿都話割蓆。

你叫咁多手足情何以堪呢? 民主? 真係笑能死人咩。  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]