• 瀏覽: 2,941
  • 回覆: 19
引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-18 01:05 AM 發表
幾十年前, 打工仔出糧都係收一個鷄皮紙袋,入面袋住D糧。

大家都知道, 香港D高官、警察、國安人員、中亂辦、獻世派、奶共社團好快就會比美帝制裁

到時連銀行戶口都要取消、美元、VISA、MASTER 都唔用得。

結果只能用返鷄皮紙袋出糧。

所以,鷄皮紙袋應該好快賣斷市 ...
好L弱智

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-18 01:05 AM 發表

大家都知道, 香港D高官、警察、國安人員、中亂辦、獻世派、奶共社團好快就會比美帝制裁

到時連銀行戶口都要取消、美元、VISA、MASTER 都唔用得。

究竟我睇左D乜?

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-7-18 03:01 AM 發表

究竟我睇左D乜?
樓主講繄香港掌故
佢幾十年前幫襯魚蛋檔
俾差佬周左
都係用鷄皮紙袋 挖兩個窿
笠住個頭

引用:
多謝樓主提供商機,立即著手籌備鷄皮紙袋工廠。

又一隻曱甴出黎打J!

雞皮袋已經斷左市啦

用嚟拉黃絲唔夠黑布用,用哂雞皮袋嘛

乜樓主唔知咩?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-18 21:25 發表

咁D取消左銀行戶口嘅黑警同共9第日點出糧?
每月發配一件黃絲做奴隸補數

引用:
原帖由 wawazzzz 於 2020-7-18 02:41 AM 發表

好L弱智
樓主思維正常人是想不出來的

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-7-18 03:01 AM 發表

究竟我睇左D乜?
佢講緊黃屍暴徒收錢做野
收到既係用雞皮紙袋袋住既黑金

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]