• 瀏覽: 1,941
  • 回覆: 18
想下特首同各局処長同駱主任一齊開會佢地的不自在就想笑....

香港人真係自已抵死, 以前係特首超格禮遇可以同主席面對面坐....攪到而家要駱惠寧主任入來看實.... 係反對派推動...都係政府無能

我係想維尼躝得幾遠就幾遠, 最好佢唔好出現,唔好搞香港,
最好乜惠寧都返想下,我地D 共狗特首要同維尼隔10米遠又好,同維尼接近到上埋床都好,都唔會有好野比香港人

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-3 01:08 PM 發表
最好乜惠寧都返想下,我地D 共狗特首要同維尼隔10米遠又好,同維尼接近到上埋床都好,都唔會有好野比香港人 ...
仲講?都係你哋所做嘅好事。

引用:
原帖由 citycat 於 2020-7-3 12:49 PM 發表
想下特首同各局処長同駱主任一齊開會佢地的不自在就想笑....

香港人真係自已抵死, 以前係特首超格禮遇可以同主席面對面坐....攪到而家要駱惠寧主任入來看實.... 係反對派推動...都係政府無能 ...
咪講咗駱惠寧係派嚟香港收拾爛攤子架嗎,你哋咁冇記性嘅?

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-3 01:08 PM 發表
最好乜惠寧都返想下,我地D 共狗特首要同維尼隔10米遠又好,同維尼接近到上埋床都好,都唔會有好野比香港人 ...
咁嘅所謂國家

你可以期望甚麼

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-3 02:16 PM 發表

咁嘅所謂國家

你可以期望甚麼

你有冇去過新疆先?冇???咁又係冷氣軍師啦

引用:
原帖由 wskwan 於 2020-7-3 03:12 PM 發表

你有冇去過新疆先?冇???咁又係冷氣軍師啦
下下要自己去

呢個世界要新聞嚟做乜

你未入過黑社會所以唔可以話黑社會係壞

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-3 03:24 PM 發表

下下要自己去

呢個世界要新聞嚟做乜

你未入過黑社會所以唔可以話黑社會係壞
係啦,叻豬啦,,低你一生生活係仇恨中嘅...

冇腦係冇得醫嘅,算罷啦,反正大蔭帝國都唔會接你,好好地係香港量地啦

引用:
原帖由 wskwan 於 2020-7-3 03:27 PM 發表

係啦,叻豬啦,,低你一生生活係仇恨中嘅...

冇腦係冇得醫嘅,算罷啦,反正大蔭帝國都唔會接你,好好地係香港量地啦
你駁唔到我

你發脾氣

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-3 03:29 PM 發表

你駁唔到我

你發脾氣
駁倒有著數咩?你咁享受咪日日俾仇恨支配自己囉,關人叉事

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-3 02:16 PM 發表

咁嘅所謂國家

你可以期望甚麼

呵呵,所有海外反華媒體、法輪功、台獨媒體,關於新疆的描述都是假新聞,
fake news,
偽造虛假故事,顛倒黑白。
“中國”二字換成美國,“新疆”二字換成黑人,才是符合事實的。

引用:

咁嘅所謂國家

你可以期望甚麼

咁嘅所謂國家 ? 由一窮二白, 到而家國力蒸蒸日上, 科技日新月異, 大多數人民滿足感不段提升...
咁嘅國家, 我會希望自己長命d, 見證佢帶領中國人民復興。

Anyway, 我去過新疆好多次, 我可以話你知你副圖係錯的. 如果你的目的唔係引起市民對中央政府的不滿或仇恨, 咁我就建議你delete佢. 否則就唔好理我...

引用:
原帖由 citycat 於 2020-7-3 04:18 PM 發表

咁嘅所謂國家 ? 由一窮二白, 到而家國力蒸蒸日上, 科技日新月異, 大多數人民滿足感不段提升...
咁嘅國家, 我會希望自己長命d, 見證佢帶領中國人民復興。

Anyway, 我去過新疆好多次, 我可以話你知你副圖係錯的. 如果你的目的唔係引起市民對中央政府的不滿或仇恨, 咁我就建議你delete佢. 否則就唔好理我... ...
造假科技就真係日新月異

一個國家民族要有幾下流幾賤格先可以造得出假雞蛋呢樣野

仲有毒魚毒菜毒奶粉

自己國家生產嘅野自己人都唔敢食

一個二個死仆爛仆咁仆去外國搶

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-3 04:22 PM 發表

造假科技就真係日新月異

一個國家民族要有幾下流幾賤格先可以造得出假雞蛋呢樣野

仲有毒魚毒菜毒奶粉

自己國家生產嘅野自己人都唔敢食

一個二個死仆爛仆咁仆去外國搶 ...
我唔評論你個人的目光, 宏觀同事實上今日的中國對比23年前, 係任一方面都優勝,對好多香港黃絲甚至美國來講, 恨的唔係中國唔進步, 恨的係佢進步太快 ..

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]