• 瀏覽: 2,353
  • 回覆: 34
+2
在美國,魔警被革職已是最低消費,入獄是常見事.
香港政府對魔警的厚愛,是令中國聲名狼藉的原因之一.

美國暴力 遠遠喺香港之上 膝頭壓頸 八分幾鐘 喺香港根本就冇咁嘅事發生 又點樣判啲警察犯法呢 警察用膝頭 通常都係壓住脊椎 冇得反抗就可以 而且通常好快就將佢制服 一兩分鐘嘅事 根本冇得比 美國四個警察制服一個人 八分幾鐘都仲未綁好手銬 估唔到有啲傻佬攞嚟同香港比 真係唔知佢眼盲定係 心盲

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-6-7 02:32 PM 發表

根據大陸民調,97.5%的人希望立即剷除香港一切泛民派,包括取締一切反中泛民組織、消滅毒教材、黃師、被外國人和泛民控制的大律師公會、黃色醫護,
大陸民眾廣泛呼籲中央應該立即全面收回香港管制權,徹底把漢奸和反中亂港勢力消滅乾淨

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-6-7 02:32 PM 發表
在民主大國
白人警察殺黑人
而成功定罪並入獄的
只有不足一個巴仙

入獄有幾常見先?

真係常見就唔洗出黎示威啦.

香港警暴好嚴重。太子殺左6個人之後仲要殺埋佢地父母朋友滅口。  殺完D朋友後為左保密又再殺埋佢地朋友慨朋友,家人。   總之繼續殺,殺,殺😈😈😈

https://user.guancha.cn/main/content?id=323348

跪完繼續殺美國精神貓哭老鼠

該兩位警察被停職跟住有57位警察辭職以為係反警暴原來係支持傷人被停職警察

美國黑警確實過份,搞到不少國家人民遊行抗議,香港警察相比之下太斯文,無國家遊行抗議香港警察,真係明顯分別.

如果係咁,美國差佬起碼有七成踎緊監

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-6-7 02:39 PM 發表

咪白痴喇,講到美國處理得咁好,班美國人使鬼全國連十日上街示威咩!
香港去年點止10日上街示威,你即係同意香港比美國衰好多倍啦.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-6-7 07:19 PM 發表

香港去年點止10日上街示威,你即係同意香港比美國衰好多倍啦.
香港有二百幻人
美國有幾多人
你自己話啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]