• 瀏覽: 5,322
  • 回覆: 55
+6
假老母宜家唔知健在嗎?

點證明佢係假老母?
電視台做咩揾人扮佢老母?
關電視台咩事,俾個理由出嚟?

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-11-14 08:59 PM 發表 
點證明佢係假老母?
電視台做咩揾人扮佢老母?
關電視台咩事,俾個理由出嚟?
https://youtu.be/mAGwNrX4L3w

引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2019-11-14 09:13 PM 發表

https://youtu.be/mAGwNrX4L3w
已經證實小霖妹妹無係尖沙咀暴亂中被捕。
被捕嗰次係無俾的士錢。
重點係點解無線會揾人去扮人老母?
既然知道係假扮,點解起唔到呢嗰女人嘅底?

呢單嘢亞啤梨條懵炳攞咗嚟抄咗幾日。
小霖妹妹又唔係啲咩大人物,做咩嘢搞咁大壇嘢先?

引用:
原帖由 殘廁花花手袋 於 2019-11-14 06:19 PM 發表
假老母宜家唔知健在嗎?
CCTVB竟然搵霖霖假老母拍假片?
點解霖霖老母唔出聲?點解霖霖家人唔出聲?點解霖霖家人及親戚朋友都唔出聲?佢哋都被特區政府禁聲?
咁大件事,泛民點解唔出聲。整件霖霖事件,泛民都冇乜出聲,點解?而家霖霖全家人及親戚朋友都被禁聲咁大件事,泛民仲一直龜縮,泛民對得住為革命犧牲嘅霖霖咩?對得住革命義士咩?
你哋班泛民只識得响立法會攪小動作。當霖霖家人及親戚朋友被禁聲,你哋死咗去邊度?

搵左你老母 

你地畜生嘛搵人地真老母出來囉! 攞唔到嘛搵你地自己既老母扮囉!

扑街WC, 如果你地智力不足就去連登啦!

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-11-15 11:00 AM 發表
你地畜生嘛搵人地真老母出來囉! 攞唔到嘛搵你地自己既老母扮囉!

扑街WC, 如果你地智力不足就去連登啦!
真同假都唔識分,你智力真係非常不足

附件

真假老母.jpg(8.55 KB)

香港15歲少女陳彥霖裸體浮屍,引發全球譴責中共紅色恐怖。事後傳出陳彥霖母親失蹤。日前又一名女子「墮樓」,網傳照片顯示疑似陳母,外界懷疑陳母被滅口。香港政商名流袁彌明亦質疑,陳母如未死可否「報個平安」。

週一(11月11日)上午,港人在社交媒體上傳圖片指,天水圍天恆邨又有人「被跳樓」,和此前的可疑「跳樓」事件一樣,現場沒有一滴血。照片顯示,死者上衣掀起到脖頸處,上身赤裸。

有冇假老母消息?

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-12-7 10:17 PM 發表
佢全家有幾大支嘢?搞到共產黨要做佢?
本來做霖霖,後尾不能收手,愈造愈多,包括霖霖老母和同學。唉!這個軍政府。😭

曱甴只係要一個傳說,唔係事實。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]