• 瀏覽: 585
  • 回覆: 14
+2

大陸好心就消失啦,
丟晒中華民族既臉

一個真正的強國,就喺國民可以去任何國家,用任何牌子。

呢樣嘢,曱甴永遠唔明

曱甴真係丟x臉,日銀日飲東江水。

引用:
原帖由 天才小廚師陽一 於 2019-10-5 05:12 AM 發表

大陸好心就消失啦,
丟晒中華民族既臉
蘋果手機贊助  打廣告! 花的是蘋果的錢   你激動個毛線?

引用:
原帖由 天才小廚師陽一 於 2019-10-5 05:12 AM 發表

大陸好心就消失啦,
丟晒中華民族既臉
你有錢用你個名的手機都得架

大陸呢d電視劇,一用蘋果,衰成世架

唔明咩心態?又要煲大陸戲、又要留心劇情細節挑骨頭、睇完又要唱

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2019-10-5 05:59 AM 發表
一個真正的強國,就喺國民可以去任何國家,用任何牌子。

呢樣嘢,曱甴永遠唔明
Facebook? YouTube ?

擺明就係軟性植入廣告啦!🤭

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2019-10-5 09:52 AM 發表

Facebook? YouTube ?
美國可以用,華為 不遵守美國法律, 的理由 ,踢華為 出美國 ! 中國自然也可以把 不遵守中國法律的 “非死不可” 封殺! 至于 ”油土鱉” 你可以去問問   創始人之一的美籍華人陳士駿   他現在  在深圳 開了間公司!!!當然 他也開了微博   !!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-10-5 10:25 AM 發表

美國可以用,華為 不遵守美國法律, 的理由 ,踢華為 出美國 ! 中國自然也可以把 不遵守中國法律的 “非死不可” 封殺! 至于 ”油土鱉” 你可以去問問   創始人之一的美籍華人陳士駿   他現在  在深圳 開了間公司!!!當然 他也開了微博   !! ...
依家係中國封殺人在先,倒L返轉講,大陸唔死都無用

引用:
原帖由 天才小廚師陽一 於 2019-10-5 10:31 AM 發表

依家係中國封殺人在先,倒L返轉講,大陸唔死都無用
法律執行    有前後之說???記得上街遊行  不要帶口罩!😄😊

其實樓主,而家D戲轉晒用國產機啦

你搵部戲用X先講啦,拎舊片打飛機托咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]