• 瀏覽: 4,242
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
佢哋都喺國際場合發表有關香港嘅言論,你地覺得邊一方可以代表你呢?請投票!

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 131

1. 何超瓊伍淑淸代表我
2. 何CC黃之鋒代表我
3. 冇人可以代表我
香港其實仲有好多甚至大部分都係理性平和嘅人,可惜面對咁嘅亂局都做咗鵪鶉唔夠膽出聲,死忍啞忍,忍氣吞聲

多D投票啦,push

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2019-9-12 10:48 AM 發表
佢哋都喺國際場合發表有關香港嘅言論,你地覺得邊一方可以代表你呢?請投票!
我冇受權任何上代表我。但,邊個去講出而家香港真實情況嘅,我就企响佢嘓邊。

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2019-9-12 10:48 AM 發表
一條加拿大孽畜一隻美國狗.兩個堂堂正正中國香港居民你話邊個有資格代表禾

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-9-12 12:33 PM 發表
香港2百萬人上街反政府!
你們文宣 is a joke!

【逃犯條例】網民發起聯署「伍淑清及何超瓊不代表香港市民」
https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/373995/%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B-%E7%B6%B2%E6%B0%91%E7%99%BC%E8%B5%B7%E8% ...
200幻人啩?真實統計係30幾萬咋!
唔否認30幾萬都係好多人,但並不能代表香港大部分人!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-9-12 12:33 PM 發表
香港2百萬人上街反政府!
你們文宣 is a joke!

【逃犯條例】網民發起聯署「伍淑清及何超瓊不代表香港市民」
https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/373995/%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B-%E7%B6%B2%E6%B0%91%E7%99%BC%E8%B5%B7%E8% ...
香港幾時得返二百幻曱甴?重有五百幾萬人架。

直接叫聯合國的人到香港看真直播而且最好找到被暴徒影響的人

引用:
原帖由 ty3012003 於 2019-9-12 02:18 PM 發表
直接叫聯合國的人到香港看真直播而且最好找到被暴徒影響的人
如果唔係現場睇,只睇媒體報導,真嘅可能唔知發生乜嘢事,以為香港人失去咗天大嘅自由添!但原來香港自由到全世界都冇咁自由,可以自由搭地鐵唔俾錢,可以自由阻街阻機場,可以自由隨處標貼塗鴉,可以自由反中國鬧政府,可以自由粗口鬧人圍人打人、網上起底人...... 到𠵱家我都未明,嗰啲舉住Free HK嘅人,究竟佢地有乜唔自由?

必撐 何超瓊 伍淑淸,

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-12 11:54 AM 發表

正如特朗普所講,中美貿易戰中,不能怪中國,因為中國以中國的利益辦事,中國do a good job。反而是美國佬點解要等到他先壓制中國。

同樣,不要怪責飯民,因為他們是以美國利益為先,飯民很成功的將香港年輕人洗腦成反中,仇中,仇政府。工作表現中,飯民拿到A grade。
但是過去20年,親政府,中央的民建聯做了什么,除了派米,仲做了咩,完全ignore飯民的洗腦工程,究竟老鼠成是不 ...
我支持建制,的確對建制(包括政府)的表現很失望。

主題標籤 #黃之鋒
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]