• 瀏覽: 3,858
  • 回覆: 28
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-8-24 11:02 PM 發表
林鄭為左升官發財, 搞左個送中條例出來,

依家到處立立亂, 佢就響禮賓府吹水嘆冷氣, 幾爽啊

D警察同義士就打都飛起, 仲隨時禍及妻兒。

呢D咪黑狗得吃, 白狗當災囉 ...
如果梁天寄在牢中。知道暴徒這樣做。會很心痛。自責。為何他的這追隨者。是非不分。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-8-25 12:44 PM 發表
你以爲梁天寄呢個大6仔係大台?
梁天奇在暴徒心中時精神領袖

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-8-25 12:47 PM 發表
何以見得?
有條暴徒帶隊沖立法會。就是他信徒。不過著草去台灣。沒有梁天奇頂天立地。在保釋其間走佬

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-8-24 11:02 PM 發表
林鄭為左升官發財, 搞左個送中條例出來,

依家到處立立亂, 佢就響禮賓府吹水嘆冷氣, 幾爽啊

D警察同義士就打都飛起, 仲隨時禍及妻兒。

呢D咪黑狗得吃, 白狗當災囉 ...
御駕親佂,赤祼上陣。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-8-25 12:54 PM 發表
有乜證據?
你自己找資料。其實梁天奇雖然是漢奸。但是不像現在哪些暴徒帶口罩欺負一些平民。你覺得呢

假愛港假和平假靜坐假人數假市民假白衣假記者假街坊假新聞假孕婦假律師假醫護假老豆假細妹假工幹.....柒頭先信你地

d黑警唔罷工真係抵死

正柒婆

引用:
原帖由 alexng_2010 於 2019-8-25 01:20 PM 發表
假愛港假和平假靜坐假人數假市民假白衣假記者假街坊假新聞假孕婦假律師假醫護假老豆假細妹假工幹.....柒頭先信你地
同意👍

樓主唔好喺度煽風點火啦,林鄭係軟弱,泛民恰9佢係女人,所以而家先搞成咁,不過好彩仲有香港警察,如果唔係香港已經冧左喇,你呢啲小人收聱啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]