• 瀏覽: 1,442
  • 回覆: 25
個個都唔再港獨 , 唔再叫美國制裁香港,唔叫共產黨落台

個個為錢奮鬥,算唔算黃屎曱甴成日所講既奶共?

黃屎 ......真是廢,得把口

怕終身監禁掛

吾仆街都吾做曱甴

錢財、權力面前,似乎任何人都要低頭。

引用:
原帖由 imad 於 2020-7-26 06:23 PM 發表
個個都唔再港獨 , 唔再叫美國制裁香港,唔叫共產黨落台

個個為錢奮鬥

黃屎 ......真是廢,得把口
佢哋話呢啲叫做“智勝”特區政府㗎
總之人無恥就無敵

引用:
原帖由 wsp 於 2020-7-26 08:58 PM 發表

佢哋話呢啲叫做“智勝”特區政府㗎
總之人無恥就無敵
無恥沒法擋

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-7-26 06:53 PM 發表
錢財、權力面前,似乎任何人都要低頭。
共產黨d 錢 魔力真大

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-26 11:51 PM 發表

地球上個個都需要為錢奮鬥架!

共產黨 成功 為錢奮鬥之後, 仲將財富家人送去美國過優質外國生活!

你唔係想譴責共產黨下話? ...
你好正 , 記住投票比呢班奶共黃屍候選人,佢地每月10皮人工 ,滿約加加埋埋有幾百萬共幣 ,靠你一票

以前歌仔都有得唱啦。”為兩餐乜都肯制呀,前世”

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2020-7-27 12:42 AM 發表
以前歌仔都有得唱啦。”為兩餐乜都肯制呀,前世”
奶 啦 喂 ....有共產黨照 .....為10皮 ....奶屎都制

引用:
原帖由 imad 於 2020-7-27 01:05 AM 發表

奶 啦 喂 ....有共產黨照 .....為10皮 ....奶屎都制
一邊叫D手足繼續勇武,抗爭,坐監過精彩人生,自己就為咗十皮人工奶共。

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-27 01:12 AM 發表

你唔投票咩?
投 ,自從做選民後,從來未失約

係呢,你投開既心水 .....係咪都有奶共? 賺共幣?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]