• 瀏覽: 1,331
  • 回覆: 24
建制打手成日話抗爭者受人唆擺,
事實係,根本冇人承認過,冇人證實過,亦冇可能有咁多人受人唆擺到。

邊有人會話自己蠢受人唆擺?

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-6-13 01:04 PM 發表
林鄭都話唔關中央事。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-6-13 01:13 PM 發表

林鄭都話唔關中央事。
問題係香港立法關中央咩事?
要立法會通過。班議員食屎?
咪乜嘢都瀨中央。

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-6-13 01:04 PM 發表
只有蠢人才會問 d 蠢問題。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-6-13 01:13 PM 發表

林鄭都話唔關中央事。
低能的比喻!
低能仔比人洗腦唔承認。(智力問題)
林鄭關唔關中央事。(權力問題)

暴民=泛民,以暴民威迫政府施政,香港玩完。

教畜停課,將學生洗腦成暴民,你的子女人生更精彩。

建制派都係貪生怕死
白VAN周鼎個樣縮到  根本建制已經冇哂思想

引用:
即係你幻想當現實啦

引用:
原帖由 Super1 於 2019-6-13 12:55 PM 發表
事實係,根本冇人承認過,冇人證實過,亦冇可能有咁多人受人唆擺到。
泛民打手成日話抗爭係為香港人。
事實係,年輕人衝佢地就鬆,根本無衝過。到事後,有法律責任時,就會變成我只叫佢地和平集會,所以暴動唔關我事。佔中三老妖就是前車之鑑。

引用:
原帖由 Super1 於 2019-6-13 12:55 PM 發表
佢哋連出街都帶口罩,邊個敢認?況且唔認就等於唔係嗎?

引用:
原帖由 cortet 於 2019-6-13 01:31 PM 發表

只有蠢人才會問 d 蠢問題。
樓主應該改名做super 7

引用:
要去抗爭 就要認清楚呢條條例有乜嘢問題 解釋畀人聽 但係反對派完全冇做啲咁嘅嘢 條例有問題可以改動 但係完全唔願意去做 只係叫人去衝 去沖嗰班人 知唔知呢條條例大約嘅內容 有人向遊行人士做訪問 十個有八個係唔知 有兩個係識少少 連叫人去衝嗰個 都唔知條例嘅漏洞喺邊度 等於美國佬話為有漏洞 但係又講唔出 咁你話仲信佢走去衝嗰班人 係咪蠢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]