• 瀏覽: 8,303
  • 回覆: 87
+3
之前西九龍高鐵站開通前,某些人不斷話如果開通左,經過西九龍站就會被拖入去,然後用高鐵押送翻大陸,最近有傳某黨派高層人士講,其實高鐵開通10個幾月,被拖入高鐵站押送翻大陸人數已經多達上百人,而知道此事的人都被某些強力部門警告並跟蹤,如果把事情爆出,就會用釘書機釘距,所以事件一直被掩蓋。

有傳今次逃犯條例,就係用來替代高鐵押送翻大陸問題,主要原因系釘書釘缺貨,所以要用其他方式

引用:
原帖由 明日進擊的馬 於 2019-6-6 11:18 AM 發表
之前西九龍高鐵站開通前,某些人不斷話如果開通左,經過西九龍站就會被拖入去,然後用高鐵押送翻大陸,最近有傳某黨派高層人士講,其實高鐵開通10個幾月,被拖入高鐵站押送翻大陸人數已經多達上百人,而知道此事的人都被某些強力部門警告並跟蹤,如果把事情爆出,就會用釘書機釘距,所以事件一直被掩蓋。

有傳今次逃犯條例,就係用來替代高鐵押送翻大陸問題,主要原因系釘書釘缺貨,所以要用其他方式 ...
百多人咁少?? 那百多人家屬有冇報警或者找美國幫手???
蘋果日報竟然冇報告, 記者失職,冇Q用!!

引用:
原帖由 kingchan75 於 2019-6-6 12:01 PM 發表

百多人咁少?? 那百多人家屬有冇報警或者找美國幫手???
蘋果日報竟然冇報告, 記者失職,冇Q用!!
據傳係全部比某強力部門用釘書機威脅,所以唔敢報,又因為咁,所以10個月多D,釘書釘就缺貨了

引用:
原帖由 明日進擊的馬 於 2019-6-6 12:05 PM 發表

據傳係全部比某強力部門用釘書機威脅,所以唔敢報,又因為咁,所以10個月多D,釘書釘就缺貨了
好快就有得看'動果影片', 有婦人丈夫被強力部門拉左,失了蹤!!

據聞書釘釘送終條脷度, 好痛所以只好做飯!

引用:
原帖由 明日進擊的馬 於 2019-6-6 11:18 AM 發表

有傳今次逃犯條例,就係用來替代高鐵押送翻大陸問題,主要原因系釘書釘缺貨,所以要用其他方式 ...
既然無逃犯條例中國都可以在香港拉人,咁777(or 阿爺)做咩搞咁多嘢要立法?佢地唔會是太過得閒呱!

都話因為釘書釘缺貨囉,無釘書機威脅,隨意拉人會比某些報紙報導架

引用:

聽了泛淫講後我好驚,到依家都唔敢去九龍坐西鐵,都係去深圳坐😂😂

強力部門令毒果禁聲?
毒果投誠了

無失蹤者名單
姐係唔尊重受害人 

你好啦下 再講就有被失蹤既人出黎抗議赤共特工橫行無忌架啦

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-6-6 03:46 PM 發表
你好啦下 再講就有被失蹤既人出黎抗議赤共特工橫行無忌架啦
放心,我屋企有釘書機,入滿釘噶種

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-6-6 03:40 PM 發表
強力部門令毒果禁聲?
毒果投誠了
唔係投誠,係被釘書機威脅而已

引用:
原帖由 明日進擊的馬 於 2019-6-6 03:50 PM 發表

唔係投誠,係被釘書機威脅而已

一物治一物!
毒果原來有釘書釘恐懼症!
怪唔到收哂聲唔敢提。
😱😱
🤗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]